Mioty Z, AA, BB i CC - Raya, Perla, Negra, Gatta i Fado :)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Mioty Z, AA, BB i CC - Raya, Perla, Negra, Gatta i Fado
Nie da się wycisnąć NIC <diabeł>
Rosną wszyscy, niektórych na A jeszcze przy suchym nie przyłapałam <yamaha> , poza tym tak, jak napisała Danusia, jesteśmy coraz wyżej <lol>
Ja za to już nie zawsze wiem, jak się nazywam <strach>
Rosną wszyscy, niektórych na A jeszcze przy suchym nie przyłapałam <yamaha> , poza tym tak, jak napisała Danusia, jesteśmy coraz wyżej <lol>
Ja za to już nie zawsze wiem, jak się nazywam <strach>
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
Czyżby kolejne zdrowo odrzywiające się "maleństwo"
<mrgreen>

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Za dużo mięcha pewnie, i się nie powiem, gdzie, przewraca niektórym <wsciekly>
W miskach już wersji 10, dziś wylądował PoN kurczak bez ryżu, i przynajmniej pan Borys stwierdził, że to całkiem fajne jedzenie.
Najlepsza jest Zula, je wszystko, co się pojawi w naczyniu, które według niej może posłuzyć za karmidełko <lol>
W każdym razie w doopkach już powywracane zupełnie, PoN z ryżem, PoN bez ryżu, wszystkie możliwe wersje, RC Growth, RC Weaning, RC British, a Pan A ciągle drogę zabiega, i pręży grzbiecik, że niby najchudszy z chłopaków, a ja mu na to, że może i najchudszy, ale za to jaki ciężki, a z tyłu to wcale najmniejszy nie jest, więc mu tłumaczę, żeby o rozwój tych półkul z przodu bardziej zadbał, bo te z tyłu to stracona inwestycja tak czy inaczej, ale jakoś nie dociera, bo tylko ten tył się sukcesywnie powiększa <lol>
No dobra, idę po to mięcho, dziś będzie z obgryzaniem kości <diabeł>
W miskach już wersji 10, dziś wylądował PoN kurczak bez ryżu, i przynajmniej pan Borys stwierdził, że to całkiem fajne jedzenie.
Najlepsza jest Zula, je wszystko, co się pojawi w naczyniu, które według niej może posłuzyć za karmidełko <lol>
W każdym razie w doopkach już powywracane zupełnie, PoN z ryżem, PoN bez ryżu, wszystkie możliwe wersje, RC Growth, RC Weaning, RC British, a Pan A ciągle drogę zabiega, i pręży grzbiecik, że niby najchudszy z chłopaków, a ja mu na to, że może i najchudszy, ale za to jaki ciężki, a z tyłu to wcale najmniejszy nie jest, więc mu tłumaczę, żeby o rozwój tych półkul z przodu bardziej zadbał, bo te z tyłu to stracona inwestycja tak czy inaczej, ale jakoś nie dociera, bo tylko ten tył się sukcesywnie powiększa <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Dorotko, jedną ręką mogłabyś chwycić aparat <diabeł>Dorszka pisze:(...) No dobra, idę po to mięcho, dziś będzie z obgryzaniem kości <diabeł>
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
Oj tam, oj tam, już od razu wszystko co złe to Pan A <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dorszka pisze: No dobra, idę po to mięcho, dziś będzie z obgryzaniem kości <diabeł>
<shock> <strach> o matulu ,a jakie to <oops> ,ze się nieśmiało zapytam <strach> jakoś królewienki przy kości nie wyobrażam sobie <roll> ona to raczej sznyclóweczkę preferuje bez dodatkowych atrakcji <lol> <lol> jak pamiętam <hm> dawno temu gdy Oktawia dostała taką wielka gicz cielęcą :-) koty uciekły i się pochowały <lol> <lol>
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
no no jaki wypas w Menu <rotfl>Dorszka pisze: ... PoN z ryżem, PoN bez ryżu, wszystkie możliwe wersje, RC Growth, RC Weaning, RC British...
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Od czasu do czasu robię im przyjemność, kupuję udziec z kością, i nie obieram go zbyt dokładnie. Ile pracy w pochłonięciu takiego posiłku, ale do rana (dostają własnie przed snem, moim znaczy się, czyli na przykład o 1 <lol> ), do rana to wszystko wylizane i chrząsteczki obgryzione do ostatniego kęsaDanusia pisze:<shock> <strach> o matulu ,a jakie to <oops> ,ze się nieśmiało zapytam <strach>Dorszka pisze: No dobra, idę po to mięcho, dziś będzie z obgryzaniem kości <diabeł>

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A może jednak jakieś zdjęcia z ukrycia, kiedy wcinają? Albo filmik? Przecież to już na pewno smoki są, a nie kociątka. 

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Pani kotkowa jest chora i leży w łóżeczku
Ale wczoraj pomiędzy jednym smarkiem a drugim, z zasadzki, kilka kotków połapałam, nie wiem, czy udało się wszystkie, ale co się udało, to się pokaże
Dzieci Rayi, łobuzy okropne, Frodo i Zula NAJGORSI, Pianka to przynajmniej z gracją nam się na kolana pcha, a tamci to do zabicia <strach>

Dzieci Rayi, łobuzy okropne, Frodo i Zula NAJGORSI, Pianka to przynajmniej z gracją nam się na kolana pcha, a tamci to do zabicia <strach>