Lolek
- elsa
Re: Lolek
Może jakiś grafik zadań mu wyznacz, warto wykorzystać fakt, że sam się zgłasza na "rejony", mówiąc po wojskowemu, hihi <mrgreen>EwaL pisze:Ale 7 kg wskrobało się pod sufit?! Jak chce porządki robić to niech najpierw poprasuje, albo okna umyje <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Eh, te baby... A powiedzialas mu to wczesniej ? <diabeł>
Nie ? <diabeł>
To skad mial chlopak wiedziec, ze nie od UKLADANIA ma zaczac ?
A ze uklada sie OD GORY, to jaki mial chlopak inny wybor ? Musial sie wspiac !
Loleczku
Nie ? <diabeł>
Loleczku
- elsa
<lol> <rotfl> <lol>yamaha pisze:Eh, te baby... A powiedzialas mu to wczesniej ? <diabeł>
Nie ? <diabeł>
Loleczku
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> No tak! Lolek to przecież 100% faceta w kocie <diabeł>yamaha pisze:Eh, te baby... A powiedzialas mu to wczesniej ? <diabeł>
Nie ? <diabeł>
Kocham takie niespodzianki i dzięki kotom za nie (chociaż nie, kiedy się spieszę do wyjscia i akurat wtedy któregoś doliczyć się nie mogę).
Cudnie widzieć Lolka w tak świetnej kondycji <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Loluś, jestes najpiękniejszym kaskaderem, jakiego znam. <serce> <serce> <serce>
Dziubul też ma szafowe zapędy. Ostatnio chrapał na moich torebkach zamknięty w szafie. Ale nie tak wysoko jak Lol. <lol>
Dziubul też ma szafowe zapędy. Ostatnio chrapał na moich torebkach zamknięty w szafie. Ale nie tak wysoko jak Lol. <lol>
- EwaL
Za parę dni zacznią się u nas kolonie. Kocie kolonie. Bahia poprosiła mnie o opiekę nad Rosie, gdyż wyjeżdżają na święta. I się zgodziłam <mrgreen> Ciekawe, jak się dzieciaki dogadają. W pewien sposób będzie to test dla Lolka, gdyż wciąż myślę o drugim kocie. Jak sie chłopak spisze to dostanie braciszka <diabeł> Feliwaya zakupiłam, trochę stracha mam, a nawet bardzo W sytuacji bardzo kryzysowej Rosie powróci do siebie, a ja będę do niej codziennie przychodziła. Ale może wszyscy damy radę ... Jak macie jakieś rady to chętnie skorzystam.