<lol> A widzi PanJaskier pisze: Musiałbym się z czymś na łbyzamienić żeby dać sześć stów za słupek z rozetą, który mogę mieć za 200.

Po kiego gnata kupowac Mercedesa, jak czlowiek Dacia spokojnie zajedzie do celu ? <lol> <lol> <lol>
<lol> A widzi PanJaskier pisze: Musiałbym się z czymś na łbyzamienić żeby dać sześć stów za słupek z rozetą, który mogę mieć za 200.
To nie Mercedes, to Ford z przyklejonym na gumę do żucia znaczkiem Bentleya (a przynajmniej w jego cenie)yamaha pisze:<lol> A widzi PanJaskier pisze: Musiałbym się z czymś na łbyzamienić żeby dać sześć stów za słupek z rozetą, który mogę mieć za 200.
, wracamy do starej rozmowy. <mrgreen>
Po kiego gnata kupowac Mercedesa, jak czlowiek Dacia spokojnie zajedzie do celu ? <lol> <lol> <lol>
Mówisz - masz :-)maga pisze:U mnie pierwszy box jest na wysokosci 67 cm drugi na 97. Z pierwszego nikt nie korzysta z drugiego i trzeciego i owszem.
Szkoda, założyłem że taki azyl to na 100% będzie ulubione miejsce i musi być. Tylko jak się przekonać czy kot korzystałby z budki... nie mając budkiMiss_Monroe pisze:Ja osobiście nie zdecydowałabym się na budkę nie mając kota i nie znając jego preferencji. Nie zakładaj z góry, że to będzie odpowiednie miejsce dla kota i akurat budkę wybierze, bo może się okazać całkowicie nietrafioną miejscówkąPolecam dwie rozety dość wysoko zamontować. Obecnie wiem, że mój kot z budki by nie korzystał.
Już nieaktualny :-)Drapak z Zooplusa, który pokazujesz jest tragicznie wykonany, z materiałów kiepskiej jakości i jest bardzo chybotliwy. Kot nie będzie z niego korzystał, szkoda na to pieniędzy.
Nawet jak nie zechce spać i leżeć w budce to będzie przez nią przechodził :-)Lepiej zainwestować, kupić porządny, podstawowy drapak, bez udziwnieńbądź jak pisałam powyżej porządny, stabilny słup do drapania od Rmoni, bądź Rufiego, kupić drewniane półki, dwie rozety i masz rozplanowaną przestrzeń, z której kot będzie korzystał przez lata.
niesia pisze:Z racji tego, że powiększyła się nasza kocia rodzina potrzebujemy większego drapaka :-)
Sprzedajemy nasz obecny marki Rufi, zmodyfikowany D 5B z materiału "kostka szara"
Drapak w dobrym stanie, zakupiony w 2013 r rok temu wymienione rozety i podstawa z materiału sztruks jasnobeżowy na kostkę.
Zainteresowanych proszę o pytania w prywatnej wiadomości
Możliwa wysyłka kurierska.
Nie wiem czy mogę tu zamieścić taką informację...jeśli nie proszę o przeniesienie
Kilka aktualnych zdjęć: