Przy mojej lobuzicy, przy ktorej LUI wyglada jak po wojnie po 2 tygodniach uzywania, rozwiazanie ze sklejka wydaje mi sie super
Ktos probowal ?
Ale te wąsy też z tektury więc po 2 tyg będzie wyglądał tak samo
Powieszenie tego jest dla ludzi o mocnych nerwach - wg mnie klej sklejka<->tektura lub między którąś z warstw tektury puści i kot wyląduje na glebie.
Przy mojej lobuzicy, przy ktorej LUI wyglada jak po wojnie po 2 tygodniach uzywania, rozwiazanie ze sklejka wydaje mi sie super
Ktos probowal ?
Ale te wąsy też z tektury więc po 2 tyg będzie wyglądał tak samo
Powieszenie tego jest dla ludzi o mocnych nerwach - wg mnie klej sklejka<->tektura lub między którąś z warstw tektury puści i kot wyląduje na glebie.
Sklejka jest tylko po bokach a od góry jest tektura
Urządzam Kalutce jej koci raj i jestem na etapie szukania ciekawych półek wyłącznie i rozet wszystko musi być montowane do ściany ale to totalna porażka oczywiście jest Rufi ale oprócz niego jak coś znacie lub macie bardzo proszę o linki
Danusia pisze: ↑01 sie 2017, 06:54
Urządzam Kalutce jej koci raj i jestem na etapie szukania ciekawych półek wyłącznie i rozet wszystko musi być montowane do ściany ale to totalna porażka oczywiście jest Rufi ale oprócz niego jak coś znacie lub macie bardzo proszę o linki
Mozna na wymiar zrobic cos takiego jak ma np. Maga pewnie gdzies były zdjecia w watku drapaki-galeria. Fajnie to u niej wyglada, jak normalne polki, wg mnie duzo ładniej niz rufi, bo nie rzuca sie tak w oczy ze te polki sa kocie
Danusia pisze: ↑01 sie 2017, 06:54
Mozna na wymiar zrobic cos takiego jak ma np. Maga pewnie gdzies były zdjecia w watku drapaki-galeria. Fajnie to u niej wyglada, jak normalne polki, wg mnie duzo ładniej niz rufi, bo nie rzuca sie tak w oczy ze te polki sa kocie
Sandra wszystko można mój mąż Kali i Kolorkowi już zrobił koci raj tu w Warszawie w mieszkaniu różne półki i półeczki ale teraz zupełnie nie ma czasu na takie rzeczy ,więc ja sama Kalutce muszę urządzić jej świat w naszym domu pod Warszawą likwiduje klasyczne drapaki i zamiast mają być słupy i słupiska i różne półki tak żeby spokojnie mogła wchodzić na szafy i witryny
To chyba najprościej i ładnie będą wyglądały półki z desek sosnowych a pod nie kupić takie kątowniki kute, jakiegoś fajnego kształtu. To chyba najtaniej i najszybciej wyjdzie. Tylko byś musiała sobie oszlifować deski i pomalować.
A ja myślę o drapaku zewnętrznym, w sensie na balkon - jakiś prosty typu słupek i półka, wysokość mniej więcej balustrady... tylko żeby nie zniszczył się od razu, jak tylko deszcz go smagnie. Kiedyś chciałam wynieść na balkon obecny nieco zdezelowany Trixie, ale Luby mnie przekonał że to kiepski pomysł, bo i to pluszowe obicie, i kartonowe słupki nie wytrzymają pierwszej mżawki. Może po prostu bez obić? Ale nie wiem, czy nie musiałby być jakoś specjalnie lakierowany?