Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Re: Drapaki

Post autor: Luinloth »

Ja nawet chciałam mniej "zaawansowany", z półką zamiast rozetki. Erisia na swojej prowizorycznej wieżyczce zazwyczaj tylko siedzi i monitoruje okolicę, czasem się położy w chlebek, ale nie sypia tam ani się nie wyleguje.
Bardzo dziękuję za namiary :serce:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Jeszcze jedno pytanie - oglądam drapaki u Rmoni i Rufiego i zastanawiam się, od jakiej wagi zaczyna się "duży kot"? Czy kot 5 kg potrzebuje drapak dla dużego kota, czy wystarczy mu zwykły?
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Luinloth pisze: 14 sie 2017, 09:08 Jeszcze jedno pytanie - oglądam drapaki u Rmoni i Rufiego i zastanawiam się, od jakiej wagi zaczyna się "duży kot"? Czy kot 5 kg potrzebuje drapak dla dużego kota, czy wystarczy mu zwykły?
To duży kot :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Luinloth daj mi namiary kochana na drapaki u Rmoni :kwiatek:
Miałam już wszystko zaplanowane ,a tu bach przyjechał Pan od okien i przekonaliśmy męża na inne wielgaśne okno u mnie w sypialni :mrgreen: , miało nie być drapaka ale teraz być musi :mrgreen: dla Kalutki monitoring :lol:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

http://drapakidlakota.com.pl/
Pokazałam Chłopu któryś podobny gabarytowo do naszego obecnego, to mi powiedział... żebym myślała bardziej perspektywicznie, a nie oglądała drapaki DLA JEDNEGO KOTA :mrgreen:

Erisiek na pewno będzie mieć coś na balkonowy monitoring, ale do domu też trzeba porządny drapak, bo ten nasz Trixie to się już kolebie na każdą stronę :oops:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dzięki :kiss:
Już obejrzałam :-///// i ......? już sama nie wiem potrzebuje mały zgrabny ,a nie kobyłę no i musi być rozeta bo Kala kocha rozety duże rozety 40 cm to za mało :(((( najbardziej podoba mi się słup z rozetą :rotfl: Rufi przygniata cenami .
To co mi by pasowało u niego rozeta słup i budka 1000 zł ciut drogo :-///// :lol: ach te nasze skarby :mrgreen:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Ja myślałam na balkon właśnie słupek z półką - tyle, że te u Rufiego specjalne na zewnątrz mnie przerażają cenami, więc może po prostu zamówię u Rmoni taki bez obicia i sami go polakierujemy.
No a do środka to nie wiem, coś 140-150 cm i żeby się dało z tego na półkę jak teraz wskakiwać :) kilka półek, budka, może rozeta, może tuba...
Awatar użytkownika
taraskiewicz

Post autor: taraskiewicz »

A czy ktoś z Was ma może drapak tubę od drapakidlakota.com.pl?
Widziałam na ich profilu facebook i zastanawiam się nad taką, ale nie wiem jak się sprawdzi przy brytku, jak to wymiarowo wygląda?
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Ale fajna ! Dawno nie byłam na ich profilu i nie widziałam . Dzięki :) Ja mam przy dwóch brytkach i 10-cio letniej córce trzy drapaki od nich i sprawdzają się genialnie tzn. po ponad dwóch latach aktywnego użytkowania przez wszystkich wyglądają jak nowe . Drapaki tej firmy są dopasowane do wielkości i masy brytyjczyków , poza tym jeśli napiszesz do firmy to zrobią drapak według podanych przez Ciebie wymiarów . Wiesz jaka jest cena tej tuby ?
Awatar użytkownika
taraskiewicz

Post autor: taraskiewicz »

no właśnie nie wiem w jakiej cenie można dostać takie cudo, a też jestem ciekawa :) muszę chyba wysłać zapytanie w wolnej chwili, bo na facebooku nie odpowiadają :/
Zablokowany