Ja nawet chciałam mniej "zaawansowany", z półką zamiast rozetki. Erisia na swojej prowizorycznej wieżyczce zazwyczaj tylko siedzi i monitoruje okolicę, czasem się położy w chlebek, ale nie sypia tam ani się nie wyleguje.
Bardzo dziękuję za namiary
Jeszcze jedno pytanie - oglądam drapaki u Rmoni i Rufiego i zastanawiam się, od jakiej wagi zaczyna się "duży kot"? Czy kot 5 kg potrzebuje drapak dla dużego kota, czy wystarczy mu zwykły?
Luinloth pisze: ↑14 sie 2017, 09:08
Jeszcze jedno pytanie - oglądam drapaki u Rmoni i Rufiego i zastanawiam się, od jakiej wagi zaczyna się "duży kot"? Czy kot 5 kg potrzebuje drapak dla dużego kota, czy wystarczy mu zwykły?
Luinloth daj mi namiary kochana na drapaki u Rmoni
Miałam już wszystko zaplanowane ,a tu bach przyjechał Pan od okien i przekonaliśmy męża na inne wielgaśne okno u mnie w sypialni , miało nie być drapaka ale teraz być musi dla Kalutki monitoring
http://drapakidlakota.com.pl/
Pokazałam Chłopu któryś podobny gabarytowo do naszego obecnego, to mi powiedział... żebym myślała bardziej perspektywicznie, a nie oglądała drapaki DLA JEDNEGO KOTA
Erisiek na pewno będzie mieć coś na balkonowy monitoring, ale do domu też trzeba porządny drapak, bo ten nasz Trixie to się już kolebie na każdą stronę
Dzięki
Już obejrzałam i ......? już sama nie wiem potrzebuje mały zgrabny ,a nie kobyłę no i musi być rozeta bo Kala kocha rozety duże rozety 40 cm to za mało najbardziej podoba mi się słup z rozetą Rufi przygniata cenami .
To co mi by pasowało u niego rozeta słup i budka 1000 zł ciut drogo ach te nasze skarby
Ja myślałam na balkon właśnie słupek z półką - tyle, że te u Rufiego specjalne na zewnątrz mnie przerażają cenami, więc może po prostu zamówię u Rmoni taki bez obicia i sami go polakierujemy.
No a do środka to nie wiem, coś 140-150 cm i żeby się dało z tego na półkę jak teraz wskakiwać kilka półek, budka, może rozeta, może tuba...
A czy ktoś z Was ma może drapak tubę od drapakidlakota.com.pl?
Widziałam na ich profilu facebook i zastanawiam się nad taką, ale nie wiem jak się sprawdzi przy brytku, jak to wymiarowo wygląda?
Ale fajna ! Dawno nie byłam na ich profilu i nie widziałam . Dzięki Ja mam przy dwóch brytkach i 10-cio letniej córce trzy drapaki od nich i sprawdzają się genialnie tzn. po ponad dwóch latach aktywnego użytkowania przez wszystkich wyglądają jak nowe . Drapaki tej firmy są dopasowane do wielkości i masy brytyjczyków , poza tym jeśli napiszesz do firmy to zrobią drapak według podanych przez Ciebie wymiarów . Wiesz jaka jest cena tej tuby ?
no właśnie nie wiem w jakiej cenie można dostać takie cudo, a też jestem ciekawa muszę chyba wysłać zapytanie w wolnej chwili, bo na facebooku nie odpowiadają