Lucek, Leoś i Jadwinia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
No jak juz Dziadek Tolek w tym maczal palce, to ja mysle, ze wyboru nie masz. <roll>
Jak mus to mus. <roll>
Jak mus to mus. <roll>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Haniu, rozumiem, że decyzja już podjęta? <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
W tej sytuacji nie widzę innego wyjścia jak pogodzić się z tym, że masz w domu 4 koty. Jak mus to mus <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ja, żeby już nikomu nie mącić w głowie, napiszę - CUDOWNA <zakochana>
- Hann
Decyzja niepodjęta. Dalej się gryzę i biję z myślami
Ciężka to przeprawa <mrgreen> Upatrzyłam sobie trzy osoby, które spełniają warunki: są blisko i dadzą mi kota na wakacje, tudzież inny wyjazd nagły
Jedna już mi odmówiła. Druga nie pozostawiła wiele nadziei. Trzeciej jeszcze nie złapałam. Jak mi wszyscy odmówią, to nie wiem co będzie...
A. I jeszcze nie mówiłam, że znalazłam ją przecież wczoraj, a wczoraj był czwartek, a w czwartek urodziły się obie moje córki <gwiżdże> Nie żebym szukała jakichś znaków... <lol>
A. I jeszcze nie mówiłam, że znalazłam ją przecież wczoraj, a wczoraj był czwartek, a w czwartek urodziły się obie moje córki <gwiżdże> Nie żebym szukała jakichś znaków... <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Leb se dam uciac, ze fotka Dziadka Tolka z 1936 byla robiona w czwartek <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
od razu to zauważyłamHann pisze:
Zwracam uwagę na fragment "bo skoro mamy teraz 4 koty" <mrgreen>
Fajny facet z tego Twojego męża!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Skąd Hania TAKIEGO RODZYNKA wytrzasnęła to ja nie wiem <mrgreen>madziulam2 pisze:od razu to zauważyłamHann pisze:
Zwracam uwagę na fragment "bo skoro mamy teraz 4 koty" <mrgreen>
Fajny facet z tego Twojego męża!
- Natashas
Mała jest piękna, decyzja nie jest łatwa <zakochana> i jeszcze do tego masz takiego superanckiego męża, wierzy że to żona podejmie najlepszą z możliwych decyzję

I jeszcze ten czwartek i zdjęcie dziadka, ah te znaki
I jeszcze ten czwartek i zdjęcie dziadka, ah te znaki
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Hann a przyszło Ci do głowy, że ten kot miał dom, tylko był kotem wychodzącym... ?
Jest bardzo zadbany, nie wychudzony... tak myśl mnie naszła. Może warto rozwiesić ogłoszenia w okolicy szkoły, bo cholera wie, może ktoś za tym kotem łzy wylewa...
Sąsiadka rodziców ma pięknego rudego kota, wychodzącego, który jakiś czas temu zaginął, kobieta szukała i szukała, w końcu ktoś jej powiedział, że widział go w oknie w bloku parę uliczek dalej, i faktycznie! Zgarnęła go jakaś kobieta z ulicy, bo na tej ulicy był...
Jest bardzo zadbany, nie wychudzony... tak myśl mnie naszła. Może warto rozwiesić ogłoszenia w okolicy szkoły, bo cholera wie, może ktoś za tym kotem łzy wylewa...
Sąsiadka rodziców ma pięknego rudego kota, wychodzącego, który jakiś czas temu zaginął, kobieta szukała i szukała, w końcu ktoś jej powiedział, że widział go w oknie w bloku parę uliczek dalej, i faktycznie! Zgarnęła go jakaś kobieta z ulicy, bo na tej ulicy był...