Ozzy i Iggy
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Ozzy i Iggy
Śliczna fotka
- mimbla
- Kontakt:
Dziękuję, wróciłam do naturalnych... Nadal uważam, że lepiej mi w ciemniejszychAgnieszkaP pisze:Ślicznie wyglądasz Martuś <serce>
Masz świetny kolor włosów
Poszłam tym tropem i wymyśliłam Mój Nowy Mąż <lol> Brzmi dobrze!MoniQ pisze:Mój kolega o swojej żonie mówi zawsze "moja pierwsza żona" czym wzbudza czasem zainteresowanie bo wszyscy wiedzą, że jest szczęśliwie żonaty z tą samą żoną od 20 lat
Dziękuję, sama robiłam <mrgreen>MoniQ pisze: Piękny wionek
- mimbla
- Kontakt:
W dole jest coś pomiędzy pączkiem a pulpetem, może się na to zdecyduję jak dostanę wreszcie zdjęcia od fotografa...Sonia pisze: Ale jeszcze bym sobie od szyi w dół popatrzyła <mrgreen>
Dawaj jakąś fotkę w całości
Zrobię zdjęcia w nowej scenerii <lol> Zamieszkamy w Sanktuarium Boazeryjnym. Interesujące tło dla Rockersów.AgnieszkaP pisze:
Było obiecane na początku maja!!!!!!! Kolejny remont zaraz się zacznie!
Wiem, dlatego przyjęłam Pierścień Arabelli pomiędzy jednym machnięciem wałkiem z farba a drugim... To był właściwie główny argument za, czekając na zalegalizowanie Związków Partnerskich mogłabym dożyć w konkubinacie sedziwej starości... I w razie podobnych nieprzyjemności jak Wy, usłyszałabym to samo.Mago pisze:Słabo to jest być "100 lat razem" i nie móc powiedzieć mąż.mimbla pisze:Chociaż bardzo żal mi określenia Konkubent
Nie mam też nic zastępczego. Mąż brzmi słabo... Jakieś pomysły?
Z posiadania Konkubenta fajnie jest żartować, ale kiedy coś się dzieje i nagle ktoś Ci mówi, że ten człowiek to nie rodzina i nie masz prawa, np. dowiadywać się o stan zdrowia to już do śmiechu nie jest (ja tak miałam po wypadku samochodowym).
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję Małżona.
Teraz jesteś Żonidłem, Marta. <lol>
Teraz jesteś Żonidłem, Marta. <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Slicznie wygladasz !
Gratuluje tak szybkiej decyzji i ja !
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Gratulacje
Slub w Chorwacji to świetny pomysł. Super <ok>
Slub w Chorwacji to świetny pomysł. Super <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Marta gratuluje wianuszek bardzo pikny pokazałabyś się w pełnej krasie na pewno wyglądałaś prześlicznie <mrgreen>
No wiesz po latach jak jestem zła <diabeł> mówię do małża po nazwisku czego on okropnie nie lubi <mrgreen> ale moim zdaniem nowy lepszy mąż brzmi super jakby to nie interpretować <lol>
No wiesz po latach jak jestem zła <diabeł> mówię do małża po nazwisku czego on okropnie nie lubi <mrgreen> ale moim zdaniem nowy lepszy mąż brzmi super jakby to nie interpretować <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No nie wiem, czy po 10 latach można to nazwać "szybką" decyzją <rotfl>yamaha pisze:Slicznie wygladasz !
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ale na pewno można ją nazwać przemyślaną <mrgreen>Sonia pisze:No nie wiem, czy po 10 latach można to nazwać "szybką" decyzją <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Nam wlasnie w czerwcu stuknela dyszka z TZ'em <lol>
Czyli jeszcze jest nadzieja <lol>
Czyli jeszcze jest nadzieja <lol>