BONO BLUE OF BRYTLANDIA* PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

No to czekamy na fociaki pięknoty :-D
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Ciekawe co tam u Was słychać :-) Pewnie masz "sajgon" przed Sylwestrem...Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

"Sajgon" to odpowiednie słowo <lol> Niestety, nie mam ostatnio czasu zaglądać tutaj; taka praca :-/ Ale to jeszcze tylko kilka dni i potem już wszystkie soboty wolne <mrgreen> Bono ma się całkiem dobrze, nawet wczoraj miał okazję zapolować na muchę :-) Mucha była bez szans - tyle dni bez insektów, to wiadomo - Bono takiej okazji nie mógł zmarnować <lol>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

:kotek: :kotek: :kiss: :kiss: :kiss: - całuski przesyłamy dla pięknego Bono i z pokora czekamy na zdjęcia....nie ukrywam, stęskniłam się do widoku tych pieknie świecących bursztynowych wielgachnych 'Bonusowych' oczu <serce>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Małgosiu, co u Was słychać ?

Głaski dla przystojniaka Bono :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

No właśnie....Małgosia :-) Już po fajerwekowym szale ;-)) Co tam u Was?
Awatar użytkownika
Małgorzata

Cześć Dziewczyny (i Chłopaki też, gdyby któryś czytał <lol>)!

Tak, jesteśmy po fajerwerkowym szale, ale miałam tak bardzo dosyć komputera, że nie miałam ochoty do niego podchodzić. Oczy mnie bolały. Tak naprawdę dopiero od niedzieli odpoczywam, bo wcześniej miałam najazd klientów (kontrakty itd....).

Niestety, nie zrobiłam Bono jeszcze żadnych zdjęć, ponieważ u nas ciągle pochmurno, a jeśli nawet wyjdzie trochę słońca, to tylko wtedy, gdy jestem w pracy albo na zakupach :-x

Aż mi wstyd, że tak zaniedbałam forum <oops> Mam nadzieję, że mi wybaczycie ;-)) Od teraz zaczynam się uaktywniać i będę pisać posty przynajmniej. A zdjęcia to może pod koniec tygodnia, o ile światło będzie sprzyjało. W ostateczności nagram jakiś film <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Małgosiu dybaj z tym aparatem, bo konkurs fotkowy jest ogłoszony. Do soboty masz jeszcze czas, żeby przydybać Bono na niecnych jakichś czynach niedozwolonych lub śmiesznych <mrgreen>
Awatar użytkownika
Małgorzata

O kurcze! To ja muszę w takim razie się zmobilizować :-o A gdzie poczytam o tym konkursie, co komu wysłać i dokładnie jakie wymagania?
Awatar użytkownika
Małgorzata

Już znalazłam info o konkursie ;-))
Zablokowany