Miot L - Gatta i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No nie, nie wolno... Ja się i tak stresuję, żeby tylko rosła dobrze, bo jeszcze się zatrzyma za miesiąc, powie "a ku ku!", i maszkaron zostanie <lol>Pola pisze:Czasem można dostać <mrgreen>Dorszka pisze:W moim dana obietnica, normalnie powinnam amnezji dostać....
Dziś Lupo był na kastracji z miotu L, wespół ze swoim bratem Kermitem. Zostały dwie albo trzy dziewczynki - Kala ma na razie odroczenie, więc za tydzień albo dwa pójdą Kali z Mojrą. One zostają u mnie aż do Nowego Roku, więc nie ma pośpiechu.
Ale śmieszne te L-ki, kremowe chłopaki to jakby z jeszcze innego miotu, najmłodszego. Lolek zatacza się od kilku dni, odkąd michę załapał, teraz Lupo wygląda przy nim jak z sierocińca <lol> Dziś go nie męczę, jutro wrócimy do nauki. Już wszyscy pięknie jedzą chrupeczki, nie przyłapałam przy misce tylko Lulu, Lupo i Kwinto. Lulu i Lupo pięknie z ręki szamają, więc to tylko kwestia czasu, natomiast Kwinto przebija wszystkich stopniem niedorozwoju, nawet Guru był bardziej kumaty <diabeł> . Ale z płaskiego talerza pomieszane z puszką wciąga <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale masz fajnie, wreszcie się doczekałaś, wyobrażam sobie te emocje jakie Ci towarzyszą. Mam nadzieję, że chłopaki szybko będą mieli swój nowy wątek na forum, gdzie będziemy oglądać duuuuużo fotek i podziwiać, jak rosną.Ella pisze:<klaszcze> Nie uważacie, że Maksiu ma pysio stworzony do buziaków? Te wszystkie Kiciusie są przecudowne. Maksiu, Loluś pakujcie sie szybciutko! <klaszcze>. Bo to juz jutro <klaszcze>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
bo Kwinto tylko u nas w Kamieniu się nauczy pięknie chrumkać <mrgreen> przyjeżdżajcie na korki.... <lol>Dorszka pisze:natomiast Kwinto przebija wszystkich stopniem niedorozwoju, nawet Guru był bardziej kumaty <diabeł> . Ale z płaskiego talerza pomieszane z puszką wciąga <lol>
a z tym niedorozwojem to lekka przesada Guruś bardziej kumaty <diabeł> , jeszcze upośledzenia tylko nie było <zły>
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- mila25
- Hodowca
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
ja bym chyba tej amnezji dostała w tym wypadku ...Dorszka pisze:No przecież zawsze mówiłam, że wszyscy w domu przerażeni byli, że ją zostawiam <lol> Tylko ja w nią wierzyłam, słoneczko moje kochane <zakochana>Mysza pisze:Dorszka sorry ale Gatta na tej focie wygląda jak sirotka taka <lol>
chociaż mój mąż bezlitośnie tłumi każdy mój bunt
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: