Jadwiga i Oliwier
- Ekaterina
Re: Jadwiga
Teraz się uśmiałam 
- SHEszunia
właśnie o to chodziłoEkaterina pisze:Teraz się uśmiałam
- yamaha
- Genius Loci
<shock> COOOO ?? ?? ??Ekaterina pisze: rozstanie z facetem jako powód wydania
A jaki to ma zwiazek ? (no chyba ze kot to prezent od faceta... A facet ja zostawil. A ona zakochana i nic co z nim zwiazane nie moze miec przed oczami
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Co by nie mówić, teraz masz do czynienia z kotem po przejściach. Tutaj zupełnie inaczej trzeba podejść i dużo, dużo cierpliwości jest potrzebne.
- Ekaterina
Ojciec tej panny powiedział albo kot,albo TY.Jak sobie przypomnę minę tego ojca jak przyjechałam,wyglądał jakbym mu obiad zeżarła <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kasiu na bank będzie dobrze tylko potrzeba trochę czasu i Twojej cierpliwości.
No niestety koty mają swój inny świat ,one są panami ,a my ta wierna służba <lol>
U mnie do dziś ganiają się łotry , łapoczynią jak jeden drugiemu wlezie w drogę ,a z drugiej strony obcałowują i jeden do drugie leci na jego widok z wrzaskiem <lol> to takie fajne łobuzy . U mnie też dokocenie trwało w sumie kilka tygodni <mrgreen>
A Ty pisz my tu jesteśmy z Tobą , kocur jest bardzo ładny ja tam lubię takie duuuże bestie <lol>

No niestety koty mają swój inny świat ,one są panami ,a my ta wierna służba <lol>
U mnie do dziś ganiają się łotry , łapoczynią jak jeden drugiemu wlezie w drogę ,a z drugiej strony obcałowują i jeden do drugie leci na jego widok z wrzaskiem <lol> to takie fajne łobuzy . U mnie też dokocenie trwało w sumie kilka tygodni <mrgreen>
A Ty pisz my tu jesteśmy z Tobą , kocur jest bardzo ładny ja tam lubię takie duuuże bestie <lol>
- yamaha
- Genius Loci
- Ekaterina
właśnie,może myślał,że kolacje przy świecach będzie musiał zafundować.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kasiu, wszystko musi ułożyć się dobrze, nie ma innej opcji i za to trzymam ogromne kciuki <ok> <ok> <ok> A Ciebie przytulam cieplutko
Z pewnością trzeba czasu, ale później będzie sielanka, czego Ci życzę z całego serca
Z pewnością trzeba czasu, ale później będzie sielanka, czego Ci życzę z całego serca
-
Slonick
Jeszcze chwila i dowcipy zaczniecie opowiadac:P