U nas jeśli jakiś papier leży na stole to to na pewno jest instrukcja do gryyamaha pisze:Jaka zmeczona tym studiowaniem umowy.... <zakochana>
Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi
-
Slonick
A ja wczoraj zakupilem monopoly, jako wstep do powaznych gier dla dzieciakow. Dzis pierwsza sesja.
A na wakacje w Polsce mam juz wstepna liste od Jenefer i beda powazniejsze zakupy.
A na wakacje w Polsce mam juz wstepna liste od Jenefer i beda powazniejsze zakupy.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Slonicku, pójdź w me objęcia! <ok>Slonick pisze:A ja wczoraj zakupilem monopoly, jako wstep do powaznych gier dla dzieciakow. Dzis pierwsza sesja.
Brawo, brawo
-
Slonick
To podaj jakis kontakt na priv to pogadamy. Wyzwanie jest dosc ciezkie, bo dzieciaki jeszcze male.
- Karola
kuRka rurka, tak o tych grach poczytałam w odpowiednim wątku, ze aż mi się zachciało
chyba się do Ciebie odezwę prywatnie co polecasz dla laikow kompletnych.. Bo jak zobaczyłam ze można w ankh morpork zagrać, moje ukochane miasto, to mi się od razu zachciało
Kalutek jest pewnie zawsze mistrzem gry:D
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ankh-Morpork jak najbardziej dla laików się nadajeKarola pisze:kuRka rurka, tak o tych grach poczytałam w odpowiednim wątku, ze aż mi się zachciałochyba się do Ciebie odezwę prywatnie co polecasz dla laikow kompletnych.. Bo jak zobaczyłam ze można w ankh morpork zagrać, moje ukochane miasto, to mi się od razu zachciało
![]()
Jak gramy to Kalutek jest grzeczniutki i tylko ładnie sobie łapką żetony przesuwa, albo siedzi z boku i patrzy. Albo kładzie się na środku stołu...... ;)
- Karola
Też by chciałą zagraćMoniQ pisze:Ankh-Morpork jak najbardziej dla laików się nadajeKarola pisze:kuRka rurka, tak o tych grach poczytałam w odpowiednim wątku, ze aż mi się zachciałochyba się do Ciebie odezwę prywatnie co polecasz dla laikow kompletnych.. Bo jak zobaczyłam ze można w ankh morpork zagrać, moje ukochane miasto, to mi się od razu zachciało
![]()
Kalutek jest pewnie zawsze mistrzem gry:DA niedługo wyjdzie następna część - Wiedźmy, jeszcze fajniejsza
Jak gramy to Kalutek jest grzeczniutki i tylko ładnie sobie łapką żetony przesuwa, albo siedzi z boku i patrzy. Albo kładzie się na środku stołu...... ;)
Wiedźmy też? ehhhh... Kocham Prathetta, no kocham
- Angee
Cudna <zakochana>MoniQ pisze:Slonick pisze:...
A tymczasem nasza jedynaczka:
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Cudowna jedynaczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Agnes
ja takie ''lansujące się'' panny na pleckach, UWIELBIAM <zakochana> a że jedynaczka, to UWIELBIAM x 2 <mrgreen>