Senora Frida Agilis Cattus*Pl & Coffifi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Jakie kapitalne zdjęcie! A kawę dodają do kota, czy kota do kawy? ;-)) :-)
W sumie bez różnicy jedna i druga wersja mi odpowiada! ;-)) :-D
Głaski dla Cofi! :kotek:
Jak to miło tak rozpocząć dzionek! Z kawą w dłoni i kotem na kolanach!
A Cofi lubi kawę? Meg uwielbia, ale dostaje tylko troszeczkę na dwa machnięcia języczkiem, bo wije się jak piskorz i miauczy dopóki nie dostanie. Może mleka jej brakuje, ale takiego specjalnego dla kotów jakoś nie lubi... Sorry za <offtopic>

To jest w ogóle świetny pomysł na jakąś kampanię reklamową. Lepiej go zastrzeż! Serio, serio np. bikolor czekoladowy: kawa z mlekiem. Kot czekoladowy przy zdjęciu małej czarnej espresso itd. <idea>
A jak byłoby jeszcze ostre jak żyleta na odpowiednim tle to miałabyś takiego avatara, że hej! :foto:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Agnieszka7714 pisze:
Sonia pisze:Ja będę zachłanna i poproszę to i to <mrgreen> :kotek:
Ja też, jak dają to ja poproszę obie na wynos do Wrocka wysłać <mrgreen>
O tak o tak <klaszcze> do Wrocka poprosimy :) Będziemy się dzielić po kilka dni <tańczy>
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Post autor: Coffifi »

kosanna pisze: A jak byłoby jeszcze ostre jak żyleta na odpowiednim tle to miałabyś takiego avatara, że hej! :foto:
Wiem wiem, niestety lustrzanki brak (czasami pożyczam) obiecuję że taka fota ostra jak żyleta będzie będzie :-D
A Coffi nie lubi kawy, przychodzi powąchać i odrzuca ja strasznie, nawet pianki nie chce spróbować,więc jest dużo dla mnie <mrgreen>
A dzień rozpoczynam z kawką w ręku ale nie z kotem na kolanach...o co to to nie.....aż tak się nie spouchwala ze swoja Pańcią ;-)) A tak na serio to po prostu nie lubi być na kolanach, obok siada,kładzie się, albo wchodzi na klatkę piersiową jak ma ku temu warunki stworzone :-)
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Ania_83 pisze:
Agnieszka7714 pisze:
Sonia pisze:Ja będę zachłanna i poproszę to i to <mrgreen> :kotek:
Ja też, jak dają to ja poproszę obie na wynos do Wrocka wysłać <mrgreen>
O tak o tak <klaszcze> do Wrocka poprosimy :) Będziemy się dzielić po kilka dni <tańczy>
Ach Wy niedobre :bicz: nie oddam, nie podzielę się :-P
Ale kawką latte wręcz przeciwnie. <tańczy>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Świetne zdjęcie :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Coffifi pisze:
Ania_83 pisze:
Agnieszka7714 pisze: Ja też, jak dają to ja poproszę obie na wynos do Wrocka wysłać <mrgreen>
Ach Wy niedobre :bicz: nie oddam, nie podzielę się :-P
Ale kawką latte wręcz przeciwnie. <tańczy>
Jaki chitrus ;-)) , to chociaz więcej zdjęć proszę wklejać, to nie ukradniemy <mrgreen>
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Proszę,proszę jak to kot moze się upodobnić kolorem do kawy,no ale imię zobowiązuje. :-D
Idąc dalej tym tokiem, chętnie zobaczyłabym forumowe czekoladensy w towarzystwie czekoladowych torcików,czekoladek czy pralinek.Sorry na <offtopic>
A zdjęcie, jak to mówi moja córcia - czaderskie! :ok:
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Zdjęcie kawowe bomba ...taka kawe to się fajnie pije <lol>
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Aga12 pisze:Proszę,proszę jak to kot moze się upodobnić kolorem do kawy,no ale imię zobowiązuje. :-D
Idąc dalej tym tokiem, chętnie zobaczyłabym forumowe czekoladensy w towarzystwie czekoladowych torcików,czekoladek czy pralinek.Sorry na <offtopic>
A zdjęcie, jak to mówi moja córcia - czaderskie! :ok:
Popieram popieram....czekoladkowe brytki w towarzystwie czekolady ahhh mniam.
Awatar użytkownika
Coffifi
Agilisowy Rezydent

Troszkę Nas tu nie było bo byłyśmy na wyjeździe u rodziców, wczoraj wróciłśmy i zakończyć to się musiało kapielą kota (z czego oczywiście nie była dama zadowolona) no ale tak to jest jak się ucieka do piwnicy i postanawia poleżeć na węglu :-x Potraficie to sobie wyobrazić??? Cały biały brzuszek c z a r n y ...łapska czarne jak ziemia fuj fuj fuj....u mamy było pranko z grubsza futra....a w domu to co kotki najbardziej kochają ;-)) a jaki foch był hehe, masakra, dziś po tuńczyku sheby trochę przeszedł ale tak nie do końca....na urodzinki które tuż tuż drapaczek Pańcia miała sprawić taki se normalny ale na focha postanowiła zamówić najlepszy na jaki może sobie w obecnej sytuacji pozwolić. Pozdrawiamy i serdecznie dziękujemy wszystkim za fajoskie komentarze.

Agnieszka7714 :foto: fotek będzie troszkę więcej,ale nie mam czym pstrykać ;-( ....a ten telefon to już mnie tak denerwuje ...
ODPOWIEDZ