Hopkins :)
- AWGUST72
Re: Hopkins :)
Mina mówi " mam wywalone na wszystko i co mi zrobicie....?"
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczny kocurro
-
- Agilisowy Rezydent
Fotel jest po Babci Męża:)Zyskał tylko nowe obicie:)I odkąd się tylko pojawił jest o niego wojna między dwojgiem naszych dzieci oraz kotem:)Każde chce na nim siedzieć:):):)Tu już jest wieczór...Dzieciaki śpią a Hopek korzysta:D
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehe musisz grafik zrobić, żeby był porządek i bez kłótni
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
U nas też jest taki babciny fotel. Zwany przeze mnie "rępolastym". Ten, w przeciwieństwie do hopkowego, jest wyjątkowo olbrzymiasty i szpetny okrutnie. Połowę salonu prawie zajmuje. A jak artystycznie obdarty przez nasze kocurra! Dwa razy już wymieniałam w nim tapicerkę. A ileż to już razy nosiłam się z zamiarem wystawienia go przed dom w czasie miejskiej akcji wywozu wielkogabarytów. Za każdym razem w obronie wyżej wzmiankowanego stawała reszta mojej rodziny. "To najlepsze kocie legowisko pod słońcem!" "Gdzie taki drugie znajdziesz?" "Dzięki niemu dywan się po podłodze nie przesuwa" itp... itd... - obrońcy owego zabytku argumentami sypią jak z rękawa. Nic mi nie pozostaje, jak tylko wymownie wzdychać i patrzeć na to szkaradztwo. Ech...
- teodor
Śliczne kocisko.
Przytulaski i głaski od Orionka i służby
A tak a propos te puzzle, to z ilu elementów się składają?
Przytulaski i głaski od Orionka i służby
A tak a propos te puzzle, to z ilu elementów się składają?
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
-
- Agilisowy Rezydent
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
2 tys potrafi być trudniejsze od 9 tys - wszystko zależy od wzoru i producenta puzzli oraz ilości miejsca, które się ma na ich układanie. Zwłaszcza że 9 tys to tak naprawdę dwa worki po 4,5 tys więc głowa do góry
-
- Agilisowy Rezydent
Wzór, w porównaniu do Twoich krajobrazów, jest chyba stosunkowo łatwy:)Ale tu nie o to chodzi przecież...chodzi o przyjemność z układania:)Dlatego wybieram tego typu..jak na zdjęciu:)Bo nie wyobrażam sobie, że miałabym blekit nieba układać na przyklad....wtedy zamiast relaksu i odprężenia chyba bym się wściekła:)Bo wtedy to juz nie jest (wg. mnie rzecz jasna) jakieś fajne szukanie elementu,zapamietywanie gdzie jest jakas osoba lub jakis przedmiot tylko takie mechaniczne dopasowywanie kolejnego, z miliona innych np.niebieskich puzzli:D
A ponieważ mamy 3,5 roczna Córkę, to nie możemy sobie pozwolić na to, ze te puzzle będą sobie leżeć przez cały czas układania niestety...dlatego układamy je ( ja z Mężem) na takim filcu, który zwijamy i rozwijamy (z zawartością) kiedy mamy na to czas:)Czyli kiedy Madzia idzie spać:):):)
A wracając do Twoich wyczynów..to naprawdę super efekty:)A ilości tych elementów nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić:)Szooook:)A Kot pomaga??:)
A ponieważ mamy 3,5 roczna Córkę, to nie możemy sobie pozwolić na to, ze te puzzle będą sobie leżeć przez cały czas układania niestety...dlatego układamy je ( ja z Mężem) na takim filcu, który zwijamy i rozwijamy (z zawartością) kiedy mamy na to czas:)Czyli kiedy Madzia idzie spać:):):)
A wracając do Twoich wyczynów..to naprawdę super efekty:)A ilości tych elementów nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić:)Szooook:)A Kot pomaga??:)