Chodzi ogólnie o to, żeby koteczka miała tak jakby więcej pięter do dyspozycji, czyli lepiej wziąć L i do tego 1 - 2 legowiska na ścianę czy po prostu XL. L jest stabilniejsze od XL? czy po prostu koty bardziej lubią legowiska L?
Przepraszam, że zadaję głupie pytania, ale jeden maly drapak już zakupiłam z którego moja kicia nie korzysta zbyt często, teraz chce jej kupić w miarę porządny sprzęt do drapania i nie tylko
yamaha pisze: ↑03 maja 2018, 09:42 Moze sie zdarzyc, ze ze dwa wielkie kartony by wystarczyly
Hmmm co do kartonów to ona właśnie wybredna trochę
Niestety - nasz ostatni zakup ( w zasadzie modyfikacja drapaka) u Rufiego - to porażka.
Jakość materiału - marna. Tzn. dywan na półce ma powyciągane nitki już po 2 miesiącach.
Niestety to nie ten sam Rufi co 7 lat temu.
Co prawda bezpośredni kontakt z panem Leszkiem - nadal OK. Ale to nie nadrobi spadku jakości produktu.
Kochani mam wrażenie, że widziałam u siebie mola odzieżowego wrrrr... wyleciał z okolicy posłania dla kota.
Boję się, żeby nie rozmnożyły mi się w tych dywanowych drapakach Muszę zacząć walkę...
Czym mogę wyczyścić drapaki, żeby pozbyć się ewentualnych nieproszonych lokatorów?
Ratunku....
Dziewczyny szukam tekturowych drapaków kostek . Gdzieś widziałam je na forum i za nic nie mogę odnaleźć . Maga ? Danusia ? ktoś pokazywał ,ale dosyć dawno . Potrzebuję jako schodek koło komody . Kojarzycie coś ?