Kaya & Tyson
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Zdrówka dla koteczki

- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Również dołączam się do życzeń urodzinowych dla pięknej koty

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matulu jak tu wesoło mimo ,że mi w ogóle nie do śmiechu ale tu nie da się nie śmiać
Dziewczyny kapitalne jesteście
Kaśka już widzę jak biegasz o 4 rano z aparatem i focisz potfory
Kayuńka Zdróweczka ślicznoto przede wszystkim i dużo miłości Tysonowej bo mamunia i tatuś już i tak mają kompletnego świra na Twoim i Tysonka punkcie

Dziewczyny kapitalne jesteście
Kaśka już widzę jak biegasz o 4 rano z aparatem i focisz potfory
Kayuńka Zdróweczka ślicznoto przede wszystkim i dużo miłości Tysonowej bo mamunia i tatuś już i tak mają kompletnego świra na Twoim i Tysonka punkcie
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
MoniQ pisze: ↑27 cze 2017, 11:17 Rany, Kasia, nie mów Tysonowi, ale są inne kutafony, które drą japę o godz. 1,2 albo 3 w nocy, bo "mamusiu, śniło mi się coś i potrzebuję teraz głaskania" albo "mamusiu, czy to nie jest dobra pora na głaskanie?"
A Kaliska na ten przykład śpi jak zabita aż do naszego budzika, kochana koteczka mamusi![]()
![]()
Ten diabeł przychodzi się przymilać na łóżko, a potem zeskakuje i czeka aż pójdę za nim, drze się jak opętany, że niby taki głodny, a w przedpokoju okazuje się, że wcale żreć nie chce, tylko leci do pakamery z wędkami
To zdjęcie z Przekroju super
PyzowePany pisze: ↑27 cze 2017, 21:15 Hahahahaha to chyba jakieś znaki dymne idą ze Szczecina wprost na Wrocław a następnie Elmo przekazuje je w stronę Opola![]()
chłopaki chyba sobie tak rozmawiają, u.nas tez miauczenie dzień w dzień właściwie poranek w poranek, matkoboskoczęstochowskooooo
w pracy kawę dozuję już dożylnie
![]()
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Plociuchy
Bazylek poznaje się na dobrych ludziach, mizia się i mruczy, no cudny jest, kochany mój
Za to Puszek kocha mnie skrycie, bo w dzień niby na odległość, a w nocy przychodził posiedzieć na moim łożku
Kitunia to sam urok i wdzięk, jak reszta forumowych kocich dziewczyn, porządna i cichutka, nie to, co te terrorysty
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kayuniu ślicznotko dużo zdrówka i wszystkiego najkociejszego i żeby Tysonek ci na głowę za bardzo nie wchodził

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
W imieniu Kayki bardzo dziękuję za życzenia
w weekend postaram się wrzucić zdjęcia mojej pięciolatki

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jasne jasne... powiedz to mojej łobuzicy, która bladym świtem zasuwała po panelach tam i nazad, po czym przyszła po głaski
Ja się w sumie tym naszym kotom nie dziwię, bo skoro cały dzień przez ten skwar leżą jak zdechlaczki, to w nocy niespożyta energia ich rozpiera
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dużo zdrówka i kocich dobroci Kayciu
Koniecznie naucz brata dobrych manier ;)
Wszystkiego co najlepsze
Koniecznie naucz brata dobrych manier ;)
Wszystkiego co najlepsze