Gustaw Z Kociego Dworu*PL
- martha
Proszę bardzo :-)mimbla pisze:Ja pięknie proszę o więcej zdjęć... Z przyjemnością je oglądam, Gustaw wyrósł przepięknie!
Tylko troche monotonne, na następną sesyjkę trzeba będzie pewnie trochę poczekać...

Gustaw to taki domowy myśliciel. W przyszłości powinien zostać filozofem <lol>
Chodził kiedyś przed nim jakiś robak, a ten nic! Siedział chyba przez 15 minut i się na niego patrzał!! To samo było z biedronką i pająkiem :-) Co z niego za kot??
- mimbla
- Kontakt:
- martha
- mimbla
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- martha
Dzieki za pamięć :-)mimbla pisze:A co słychać u Brachola? <mrgreen>
Teraz dopiero odpisuję, bo ostatnio nie było czasu
U brachola wszystko dobrze. Jego ulubionym zajęciem jest dalej spanie, choć widzę, że coraz bardziej się do człowieka przywiązuje :-) Wagowo stoi w miejscu, ale żeberka chyba lepiej czuć. W tym tygodniu pojedziemy do weta na odrobaczanie, a jak mi się uda, to może jeszcze badanie moczu zrobimy.
W najbliższym czasie postaram się kilka fotek porobić :-)
- martha
Jestem po wizycie u weta...
Wczoraj udało mi się bez problemu złapać trochę moczu, więc dzisiaj pokazałam go lekarce i stwierdziła, że jest w nim dość dużo białka
Mocz był zbierany wieczorem, po spaniu. Mam przyjechać w tym tygodniu z dwoma jeszcze próbkami zebranymi o innej porze. Może zrobi jakąś analizę, bo dzisiaj tylko przez mikroskop sprawdzała.
Normalnie chodzi do kuwety, nie miałczy przy sikaniu. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie