O to typowe dla tych, którzy nie wiedzą, co znaczy futro <lol> Ja w rękach czuję, że wagowo nie ma za bardzo różnicy - ale poczłapałam po wagę i postawiłam - różnica jest, ale w drugą stronę - Hamsini 750, Harita 730 gramów <diabeł>Vanicca pisze:Hamsini faktycznie wydaje się dużo drobniejsza niż siostra.
Miot H - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma, nie ma wody na pustynii, a wielbłądy nie chcą dalej iść <diabeł>
Może jutro... Ale nie mogę obiecać, a w sobotę i niedzielę mam zajęcia, znów będą mnie gnębić z fizjologii i genetyki, a jeden pan profesor uważający się za dowcipnego będzie nam umilał anatomię "dowcipami" na temat niższości intelektualnej kobiet i gejów.
Postaram się, naprawdę
Może jutro... Ale nie mogę obiecać, a w sobotę i niedzielę mam zajęcia, znów będą mnie gnębić z fizjologii i genetyki, a jeden pan profesor uważający się za dowcipnego będzie nam umilał anatomię "dowcipami" na temat niższości intelektualnej kobiet i gejów.
Postaram się, naprawdę
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Po długim i cierpliwym czekaniu wstawiam kilka zdjęć, za których jakość od razu przepraszam - ale nie udało mi się nic zrobić przy dziennym świetle, zajęcia trwały dość długo, ale dziś było SUPER - zawsze mówiłam, że genetyka jest pasjonująca!
Zdjęcia robiłam nie swoim aparatem, i trochę źle poustawiałam wszystko, więc kolory nie do końca...
Zdjęcia robiłam nie swoim aparatem, i trochę źle poustawiałam wszystko, więc kolory nie do końca...
- mimbla
- Kontakt: