Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ależ jest jeszcze masa innych odkomputerowych imion, na początku nawet o nich myślałam: Bekspejs, Dilejt, Enter, Kapslok, Szift, Kontrol, Insert. Planowalam tylko kocury więc bardzo mi pasowały. No bo Spacja dla kotki juz jakoś mi nie leży...

Dzisiaj nie mogę sobie poradzić z Iggim. Pogryzł koszyczek w kuchni, próbował zamordować pokrywkę od obiektywu, prawie ściągnął mi aparat na podłogę- wystarczy, że jakiś pragment przedmiotu zwisa z półki i już to ściąga. Rzucilam mu mysz z futerka i po 5ciu minutach była już totalnie mokra. Ozz się gdzieś zaszył, żeby nie wchodzić mu z drogę.
A dzisiaj w nocy ugryzl mnie w nos!!! Poza tym chodzi i mauczy. I liże ściany! Kompletnie stracił swój mały rozumek!
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Doszłam do wniosku, że on nie chce niczego przeoczyć, a tak oczy szeroko otwarte nic mu nie umknie ;-))
Ja to bym chciała by moje trochę się uważniej światu czasem przyglądały <lol> poza może Ciri ta ma wystarczającą wyziorkę <shock>
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Wytrzeszcz pierwsza klasa :D
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Mr Proper jest bezbłędny :haha:. A z TŻtami to tak jest, hipokryci wstrętni ;-))
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

Nadrabiam zaległości , ależ się uśmiałam , pozachwycałam się stringami a teraz czas na wytrzeszcz nie no rewelacja <rotfl>
dla kociastych :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Pan Proper wraca. Jeszcze skuteczniejszy i bardzej wydajny. Chwyt od tyłu i blokada na bark- Ozor nie ma szans!

Najpierw domyjemy uszko...
Obrazek

...potem drugie i zabierzemy się za szyjkę...
Obrazek

Fuuuu!
Obrazek

Gdzie z ta brudną łapą!
Obrazek

Nie denerwuj się stary, od tego się futro przetłuszcza!
Obrazek

O nie, miedzy tymi paluchami na pewno masz trociny z kuwety!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
nessie

Post autor: nessie »

Super relacja <lol> Chłopaki dają Wam masę radości.
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

ścioch jeden <rotfl>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Duduś pisze:ścioch jeden <rotfl>
Się mu upiekło, bo zamowilam w KrakVecie między innymi szampon, ale zadzwonili, że nie ma Taste Of The Wild i Acany, więc powiedziałam, żeby wyslali wszystko razem, jak skompletują zamówienie. Także kąpu-kąpu odroczone.
Czasem zastanawiam się czy jego futerko jest crispy, bo jest przepisowe, czy dlatego, że to brud trzeszczy <lol>

Nie no, oczywiście przesadzam, ale portki musimy wyprać ;-))
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Aż dziw że Ozzy nie lubi się myć :-D Nie myślałam, że są takie koty. Mój czasem biegnie za piłką, nagle przystanie, umyje dokładnie nogę i biegnie dalej <lol>
Kąpiel powiadasz? Hmm... Jestem ciekawa jak pójdzie <diabeł>
Zablokowany