Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
Konkret kobity <zakochana> <zakochana>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Bo to było tak.....Po naszej stracie stwierdziliśmy, że jeśli kot to tylko z Agillisowa.Wojtek chciał chłopca niebieskiego...Dorszka na to prawi, że kolor nieważny, liczy się wnętrze i charakter...Wojtek zrozumiał przesłanie, zgodził się na chłopca w dowolnym kolorze...Urodziły się dziewczyny, naradzamy się z Dorszka że czekamy na następny miot. No i rodzą się dziewczyny z miotu Q, jeszcze w dodatku długowłose.... Danusia znosi moje telefony, siedzimy, myślimy, Dorszka, mówi że dziewczyny Y fajne... Wojtek widzi na stronie dziewczyny i od tej pory mówi już o nich Kremusia i Choco... dochodzi do wniosku, że nie będzie czekał na chłopaków... A dziewczyny mówią, że będą wyglądać jak chłopaki i rosną duże i dorodne <rotfl>. I kochamy je do tej pory najlepiej jak potrafimy <serce>.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce>
- yohjia
No! Znalazłam szylkrecię, choć przyznam, że szukałam Was w innym dziale. A tu okazuje sie, że te cudne a'la wąsiki na pysiu to ja podziwiałam juz na zdjęciach, jak one całkiem malutkie były. Czarne szylkretowe to ja pamietam zawsze i wszędzie i daję sobie rękę uciąć, że moj zachwyt nad tymi a'la wąsikami pojawił się tak oficjalnie w dziale powyżej
I tak całkiem nieśmiało sie zastanawiam - moze wywołam wilka z lasu
i sie pojawią nowe zdjecia. Z kremem oczywiscie <mrgreen>
I tak całkiem nieśmiało sie zastanawiam - moze wywołam wilka z lasu
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Coś przeczytałam o guzku w innym wątku i wpadłam zapytać (na wszelki wypadek! <ok> ) czy wszystko u panienek OK i pogłaskać przy okazji

- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
20 października byliśmy z Choco na badaniu serca u doktor Patrycji Bednarz w Chorzowie. Podczas badania doktor wyczuła guzek przypominający kształtem ziarno ryżu, jednak trochę większe, zlokalizowane pod szczęką po prawej stronie. Tydzień po badaniu zdecydowaliśmy się na wycięcie tej zmiany i obecnie czekamy na wyniki histopatologii. Choco przeszła operację bardzo dobrze, szybko się wybudziła, nie wymiotowała po narkozie i jest w bardzo dobrej formie.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
To jeszcze potrzymam kciuki za wyniki <ok> Dobrze, że Choco szybko wróciła do siebie

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Choco wracaj do zdrówka <ok> <ok> <ok>
Za wyniki <ok> <ok> <ok>
Za wyniki <ok> <ok> <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ojej Chocusiu <serce>
koszmar najważniejsze ,ze serduszka zdrowe
Trzymam kciuki za wynik <ok> <serce> na pewno jest czysty
My 23.11 idziemy do dr.Niziołka z naszymi pociechami i już mam serce w gardle bo dla Kalutki to specjalna konsultacja u nowego lekarza
,a Koloruś to wiadomo jak tam jego HCM po roku <strach> ,a wizyta po południu u pana doktora to nie taka prosta sprawa .
Biedna nasza Mama hodowlana wiecznie w stresie <serce>
Trzymam kciuki za wynik <ok> <serce> na pewno jest czysty
My 23.11 idziemy do dr.Niziołka z naszymi pociechami i już mam serce w gardle bo dla Kalutki to specjalna konsultacja u nowego lekarza
Biedna nasza Mama hodowlana wiecznie w stresie <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Bardzo mocne kciuki, aby to nie było nic poważnego <ok>