Cleo i Tosia Agilis Cattus*PL
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Re: Cleo i Tosia Agillis Cattus*PL
Moje maleństwo chodzi za mną
wyszłam na chwilę z pokoju , została z nią Paula , po chwili w drzwiach łazienki zobaczyłam chwiejąca się na łapkach Tosię
moja dzielna dziewczynka
bardzo się zmęczyła tą wyprawą , więc do pokoju wróciła na moich rękach . Zaczyna czuć , że chce jej się siusiu , bo próbuje wstawać i wierci się , a potem lecą siuśki co po operacji na pęcherzu ma znaczenie . Jutro zakładamy kubraczek . Rana ma jakieś trzy centymetry i jest zeszyta śródskórnie wchłanialnym szwem , czysta i oby taka została <ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Biedna Tosienka
bardzo mi jej żal 
Mam nadzieje, ze szybko wróci do siebie, a problemy z pęcherzem juz NIGDY nie wrócą
Mam nadzieje, ze szybko wróci do siebie, a problemy z pęcherzem juz NIGDY nie wrócą
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Tosieńko
ciocia bardzo sie cieszy że operacja przebiegła pomyślnie i trzymam nadal <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> żebyś ladnie i bez komplikacji zdrowiała. Aga
A skąd ten zlóg się wziął? co to w ogóle jest? można temu zapobiec w jakiś sposób?
A skąd ten zlóg się wziął? co to w ogóle jest? można temu zapobiec w jakiś sposób?
- yamaha
- Genius Loci
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja nie zdążyłam potrzymać kciuków przed, to potrzymam po, żeby już wszystko było dobrze i żeby Tosia jak najszybciej zapomniała o całej sprawie, a Wy razem z nią <ok> <ok> <ok>
Tosieńko, zdrowiej szybciutko

Tosieńko, zdrowiej szybciutko
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Przyszłam sprawdzić jak Tosieńka
Cieszę się, że już po operacji 
Tosieńko, wracaj szybciutko do zdrówka <ok> <ok> <ok>
Tosieńko, wracaj szybciutko do zdrówka <ok> <ok> <ok>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Biduleczka, taka dzielna jest
Dobrze, że macie to już za sobą. Trzymam teraz kciuki, żeby się dobrze wszystko zagoiło i już nigdy się nie powtórzyło <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Tośka jakby się wściekła , umyśliła sobie , że będzie właziła leżeć w miejsca gdzie nie powinna , a gdzie nigdy się nie kładzie <strach> krzesła , oparcie kanapy, ława . Chodzimy za nią z Paulą na zmianę nosząc krzesło i przysiadamy tuż obok miejsca które wybierze Tosia do leżenia . Jak to powiedziała Paulinka : " dzisiaj Tosia jest królową " . Przeprowadziłyśmy się wszystkie do salonu , pokoje pozamykane żeby koteńka gdzieś nie wlazła ja mam materac na podłodze i jest super :-) . Przetrwamy do rana <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent