Orionek:-)
-
- Agilisowy Rezydent
Re: Orionek:-)
Pluszowy ?
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudny misio z Orionka i super fotki
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Mnie się podobają wszystkie fotki Orionka Ale dopiero teraz je zobaczyłam, bo na urlopie mało buszowałam po forum
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
śpi na pleckach
nie umiem się oprzeć takiemu widokowi i zawsze burze koci relaks
nie umiem się oprzeć takiemu widokowi i zawsze burze koci relaks
- teodor
Czasami się zastanawiamy Czasem zaskakuje, wtedy uświadamiamy sobie, że to jednak kot
Dziękujemy.
Wybaczamy Jak jesteście z Warszawy możemy umówić się na kocią sesję foto
Jak jest do góry kołami staram się nie przeszkadzać Owszem, można oby nie za długo, bo jest możliwość, że zębami przyczepi się do ręki
-
- Agilisowy Rezydent
Jest to jeden z cudów natury
- teodor
Dzisiaj mamy święto Święto Orionka 3 lata z nami. Pamiętam jak dziś ten pierwszy dzień i wątpliwości jakie mieliśmy, po płakał i płakał Na forum zarejestrowałem się pół roku wcześniej, przerobiłem wszystkie możliwe tematy a jednak stresik był Orionek nie jest przytulaskiem, ale też nie jest złośliwym kotkiem. Bez problemu czyścimy ząbki i obcinamy pazurki, dupsko też jak trzeba, to w wannie bez problemu Z żarciem mokrym jest problem, bo trzeba dosmaczać albo często zmieniać smaki i firmy, bo się nudzi. Ogólnie wołowinka rządzi Kochamy Orionka i nigdy nie wrócilibyśmy do stanu bez niego.
Dzisiaj miała być leniwa niedziela i taka była, pogoda pomogła. Plecy bolą mnie od leżenia Ale trudno. Dzisiaj było tylko ugniatanie, wycie i karmienie na żądanie I wołowinka oczywiście
Dzisiaj miała być leniwa niedziela i taka była, pogoda pomogła. Plecy bolą mnie od leżenia Ale trudno. Dzisiaj było tylko ugniatanie, wycie i karmienie na żądanie I wołowinka oczywiście
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jak on cudnie wyrósł wszystkiego najkociejszego Orionku
-
- Agilisowy Rezydent
Ta fota mnóstwo mówi o Jubilacie
Wydaje się być lekko zawstydzony, jakby przed chwilą skończył jedną czynność, a nie jest do końca przekonany, czy zacząć tę następną. Bardzo misiowy Jubilat i bardzo koci niedźwiad
Wydaje się być lekko zawstydzony, jakby przed chwilą skończył jedną czynność, a nie jest do końca przekonany, czy zacząć tę następną. Bardzo misiowy Jubilat i bardzo koci niedźwiad
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczny misiu, niech Wam towarzyszy długie lata w zdrowiu