Wszystkiego urodzinowego i dużo, dużo zdrówka!!
Lucek, Leoś i Jadwinia
- dagusia
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Jeszcze ja spieszę z życzeniami

- Hann
Dziewczyny, jak fajnie że jesteście!
Bardzo bardzo! dziękuję za życzenia! Strasznie mi miło!
Powiem Wam, że nie były to jeszcze żadne przełomowe urodziny, w sumie czy 42 czy 43 niewielka to różnica
a przynajmiej tak się pocieszam <mrgreen> ale już czuję, że gdzieś tak przy 47 zacznę wpadać w panikę <lol>
Dzisiaj ja chciałbym życzyć Wam magicznych Świąt, roziskrzonych blaskiem świec i choinkowych lampek, wypełnionych aż po brzegi ciepłymi uczuciami wszystkich, którzy będą z Wami, życzę Wam odpoczynku, leniwego czasu bez konieczności spoglądania na zegarek, nastawiania budzika i wszelkiego pośpiechu
Niech Wam i Waszym kotom będzie cudnie! <santa1>
Moja mała psota <zakochana>

Dzisiaj ja chciałbym życzyć Wam magicznych Świąt, roziskrzonych blaskiem świec i choinkowych lampek, wypełnionych aż po brzegi ciepłymi uczuciami wszystkich, którzy będą z Wami, życzę Wam odpoczynku, leniwego czasu bez konieczności spoglądania na zegarek, nastawiania budzika i wszelkiego pośpiechu
Moja mała psota <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl> Nakarm kotka, Pancia !
Jadwiniu, jestes sliczna <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jadwiniu, jestes sliczna <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Haniu piękne życzenia :-)
Tobie i Twoim bliskim również zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt
Tobie i Twoim bliskim również zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt

- Hann
Dziękuję, Asiu
Yamaha, Jadwiga targa rzeczami niekonsumpcyjnie <mrgreen> Tak ma. Na jej prywatnej piramidzie potrzeb Maslowa na samym dole jest nieodparta potrzeba robienia zamieszania <lol>
Yamaha, Jadwiga targa rzeczami niekonsumpcyjnie <mrgreen> Tak ma. Na jej prywatnej piramidzie potrzeb Maslowa na samym dole jest nieodparta potrzeba robienia zamieszania <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Dziewczyna sprzata (no swieca wypalona, czas rozebrac stroik przeciez !) a tu takie pomowienia, ze"robi zamieszanie" niby, no patrzecie no !
- dagusia
Padłam
powstaje <shock>
Jadwiniu jaka Ty jesteś PIEKNA!! <serce> <serce> <serce> no cudnie wyglądasz na tych zdjęciach <serce> <serce> <serce>
Hann piękne życzenia- tego samego, dużo odpoczynku, zdrowia, miłości i ciepła w te nadchodzące święta
życzy Dagusia, Euphi i Gaspi <santa1>
Jadwiniu jaka Ty jesteś PIEKNA!! <serce> <serce> <serce> no cudnie wyglądasz na tych zdjęciach <serce> <serce> <serce>
Hann piękne życzenia- tego samego, dużo odpoczynku, zdrowia, miłości i ciepła w te nadchodzące święta
życzy Dagusia, Euphi i Gaspi <santa1>- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Haniu Tobie również życzę takich pięknych świąt w gronie najbliższych i kochanych futerek
Jadwinia cudna i jak ładnie pokazana <zakochana>
Jadwinia cudna i jak ładnie pokazana <zakochana>
- elsa
Ach, jaka ja dumna, że Jadwinia to moja rodzina <zakochana> No dobra, Romisi, ale jak Romisi, to i moja!
Piękna marchewka, której się wszystko pobłaża, nawet wszelakiego rodzaju rozróby! <zakochana> <serce> <zakochana>
Haniu, dla Ciebie i Twojej Rodzinki klimatycznych, przepełnionych miłością Świąt! Niech to będzie czas relaksu, wyciszenia i delektowania się sobą oraz tym co na stole!

Piękna marchewka, której się wszystko pobłaża, nawet wszelakiego rodzaju rozróby! <zakochana> <serce> <zakochana>
Haniu, dla Ciebie i Twojej Rodzinki klimatycznych, przepełnionych miłością Świąt! Niech to będzie czas relaksu, wyciszenia i delektowania się sobą oraz tym co na stole!

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jadwinia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wszystkiego dobrego na święta dla całej gromady

Wszystkiego dobrego na święta dla całej gromady