Hana
- Izabela AD
Re: Hana
Ha, ha, ha <lol> <lol> <lol>
- Agrypina
Myślę, że pod koniec roku Hana będzie miała braciszka ;)Agnes pisze:super poza! <lol> <lol>
kotek zwisouchy powiadasz <mrgreen> słodkie są, zawsze mają prosząco-przepraszające minki <zakochana>
to kiedy z Wami zamieszka? <roll>
- Agrypina
Hey mam do Was pytanie... :-)
Czy jest ktoś kto jest mi w stanie polecić jakiś fajny sklep internetowy ze zdrową żywnością?? Bo szukając w sieci jest ich sporo a nie chciałabym trafić na jakichś oszustów...
Pozdrawiam!!!
Czy jest ktoś kto jest mi w stanie polecić jakiś fajny sklep internetowy ze zdrową żywnością?? Bo szukając w sieci jest ich sporo a nie chciałabym trafić na jakichś oszustów...
Pozdrawiam!!!
- Beate
- Agilisowy Rezydent
W sensie.......że co ? <gwiżdże>Agrypina pisze:Myślę, że pod koniec roku Hana będzie miała braciszka ;)Agnes pisze:super poza! <lol> <lol>
kotek zwisouchy powiadasz <mrgreen> słodkie są, zawsze mają prosząco-przepraszające minki <zakochana>
- Agrypina
Beate pisze:W sensie.......że co ? <gwiżdże>Agrypina pisze:Myślę, że pod koniec roku Hana będzie miała braciszka ;)Agnes pisze:super poza! <lol> <lol>
Futerkowy braciszek Beate ;)
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
doczekałam się foteczki i wieści <tańczy> <tańczy>
Troszkę późno ale dlatego że ostatnio kompletnie nie miałam czasu,ale nadrabiam <mrgreen>
Szkockie zwisłouche są przesłodkie i już gratuluję wyboru rasy,a kolorek już jakiś wybrany?
Troszkę późno ale dlatego że ostatnio kompletnie nie miałam czasu,ale nadrabiam <mrgreen>
Szkockie zwisłouche są przesłodkie i już gratuluję wyboru rasy,a kolorek już jakiś wybrany?