Obie ,a może we trzy pojedziemy zamęczyć Agilisowe kociaki <lol> tylko Dorszka nas nie wpuści <strach> <strach> <strach> <strach>Miss_Monroe pisze:Oj to chyba przez ten wpis nigdy nie odwiedzę Agilisowej rodzinki, bo będą się mnie bali <lol>
Miot S - Ino i Fado
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot S - Ino i Fado
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja też bym bardzo chciała je pomęczyć <lol> takie są kochane <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Też się tego obawiam <lol> a w Fado jestem zakochana <zakochana>Danusia pisze:Obie ,a może we trzy pojedziemy zamęczyć Agilisowe kociaki <lol> tylko Dorszka nas nie wpuści <strach> <strach> <strach> <strach>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ja bardzo serdecznie zapraszam, tak sobie myślę, że jak do NJ potraficie dojechać, to i do Agilisowa dałoby radęMiss_Monroe pisze:Oj to chyba przez ten wpis nigdy nie odwiedzę Agilisowej rodzinki, bo będą się mnie bali <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Słoneczko z kociąt zajadające mięsko jest cudowne, w kojcu chciałabym zamieszkać a Lola...Ta to powaliła mnie na ziemię swoim spojrzeniem. Ciarki mi po plecach przechodzą jak na nią patrzę. Powiedzieć, że jest cudowna to mało <serce> <serce> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
To będziemy pamiętać, a ja wezmę ze sobą duuuużą torebkę <diabeł> <lol>Dorszka pisze:Ja bardzo serdecznie zapraszam, tak sobie myślę, że jak do NJ potraficie dojechać, to i do Agilisowa dałoby radę
- Madziowa
Lola, miłości moja <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> oszalała na twoim punkcie, z każdym zdjęciem coraz piękniejsza, słów mi brak eeehhh .....
- Anita P.
Cudownie wyglądają! Plac zabaw dla maluchów przeuroczy
A Spooky rozrabiaka, jak już po parapetach skacze - wspaniale
A Spooky rozrabiaka, jak już po parapetach skacze - wspaniale
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Plac zabaw to jest od wczoraj prawdziwym lunaparkiem <lol>
Melduję, że przyłapałam Spooky'ego również przy suchym, i to przyłapałam go razem z Bono, który chrupał równie namiętnie, jak starszy brat <mrgreen>
Dziewczyn jak dotąd nie przyłapałam, co oczywiście nic nie znaczy, bo brzuchy mają zawsze pękate, ale dopóki nie zobaczę, to nie uwierzę.
Melduję, że przyłapałam Spooky'ego również przy suchym, i to przyłapałam go razem z Bono, który chrupał równie namiętnie, jak starszy brat <mrgreen>
Dziewczyn jak dotąd nie przyłapałam, co oczywiście nic nie znaczy, bo brzuchy mają zawsze pękate, ale dopóki nie zobaczę, to nie uwierzę.
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
<gwiżdże> trudno mi to ogarnąć i uwierzyć , że same załapały to chrupanie ......... Bono nawet .... <mrgreen>Dorszka pisze:Melduję, że przyłapałam Spooky'ego również przy suchym, i to przyłapałam go razem z Bono, który chrupał równie namiętnie, jak starszy brat <mrgreen>