Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Mi się bardzo podoba D10 tylko bez bocznej półeczki, ale cena odstrasza <diabeł> :-)
Narin

Post autor: Narin »

Tak mi Dracanka namąciła w głowie tym swoim D-4, że chyba powoli decyzja się klaruje ;-)) W jasnym dywanie jest prze-pięk-ny. Wymiary idealne - świetnie wkomponowałby mi się między meble. Układ też wydaje się optymalny, nawet bez budki. Tylko hamaczek zamówiłabym z MDF.
Chyba schowam do kieszeni swoje "ekskluzywne" zapędy <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Narin pisze:Tak mi Dracanka namąciła w głowie tym swoim D-4, że chyba powoli decyzja się klaruje ;-)) W jasnym dywanie jest prze-pięk-ny. Wymiary idealne - świetnie wkomponowałby mi się między meble. Układ też wydaje się optymalny, nawet bez budki. Tylko hamaczek zamówiłabym z MDF.
Chyba schowam do kieszeni swoje "ekskluzywne" zapędy <lol>
Nic nie mąciłam <lol>
Ja po prostu wiem, że moje koty nie korzystają z budek. Gdyby korzystały, stałby D5.
Dla mnie H2 to jest to, ale TŻ był bardzo na NIE.
U Kasi zakochałam się w tubie, jak podreperujemy kiedyś budżet, to czemu nie ;-)) <lol>
Narin

Dracanka w H-2 nie ma tej fajnej rynny, także dobrze wybrałaś :-)
Szczerze mówiąc po obejrzeniu Twoich zdjęć mam coraz mniej wątpliwości. D-4 wygrywa :-) To, że moja kicia ma obecnie zajawkę na przysypianie w transporterku nie znaczy, że za tydzień jej się nie odwidzą budki. Najczęściej i tak siedzi na parapecie albo śpi na wersalce.

Tubę na podstawie z ciemnego drewna widziałabym w "salonie"... ale to zaraz po tym jak wygram w totka <lol>

Mam jeszcze pytanko odnośnie D-4 - czy ta dolna okrągła półeczka do czegoś się przydaje?
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Ja właśnie jestem na etapie ustalania szczegółów z Panem Leszkiem co do drapaka dla Gato.
Zrobiłam mix z kilku drapaków :-) jak wszystko dogadam to pochwalę się jak będzie wyglądać :-)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

To czekamy :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Narin pisze: Mam jeszcze pytanko odnośnie D-4 - czy ta dolna okrągła półeczka do czegoś się przydaje?
Tak, do schodzenia z rynny, czasem któryś kot tam dupsko upchnie.
Generalnie służy do zabawy oraz do wchodzenia przez nią. Tak jakby nie chciały jej zmarnować, skoro już tam jest <lol>

Ja mam domek wiklinowy jeszcze, dlatego też budka w drapaku mi niepotrzebna :-)
Narin

Dracanka dziękuję za skrócenie mojej męki decyzyjnej! :-D Będzie D-4 z pojedynczym hamaczkiem. Teraz zostaje tylko doczekać początku kwietnia... i zamawiać :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Dracanka pisze:Dodam tylko, że rozeta o średnicy 45 cm jest naprawdę wielka, w zasadzie jeśli kot lubi spać wtulony w drugiego- to i dwa się zmieszczą.
tak, tak <!> <!>
Obrazek
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Leo wygląda jak byś dobrała go pod kolor drapaka <rotfl>

Śliczne chłopaki. I super że się dogadują.
Zablokowany