Drapaki
-
Tak mi Dracanka namąciła w głowie tym swoim D-4, że chyba powoli decyzja się klaruje
W jasnym dywanie jest prze-pięk-ny. Wymiary idealne - świetnie wkomponowałby mi się między meble. Układ też wydaje się optymalny, nawet bez budki. Tylko hamaczek zamówiłabym z MDF.
Chyba schowam do kieszeni swoje "ekskluzywne" zapędy <lol>

- Dracanka
Nic nie mąciłam <lol>Narin pisze:Tak mi Dracanka namąciła w głowie tym swoim D-4, że chyba powoli decyzja się klarujeW jasnym dywanie jest prze-pięk-ny. Wymiary idealne - świetnie wkomponowałby mi się między meble. Układ też wydaje się optymalny, nawet bez budki. Tylko hamaczek zamówiłabym z MDF.
Ja po prostu wiem, że moje koty nie korzystają z budek. Gdyby korzystały, stałby D5.
Dla mnie H2 to jest to, ale TŻ był bardzo na NIE.
U Kasi zakochałam się w tubie, jak podreperujemy kiedyś budżet, to czemu nie

-
Dracanka w H-2 nie ma tej fajnej rynny, także dobrze wybrałaś :-)
Szczerze mówiąc po obejrzeniu Twoich zdjęć mam coraz mniej wątpliwości. D-4 wygrywa :-) To, że moja kicia ma obecnie zajawkę na przysypianie w transporterku nie znaczy, że za tydzień jej się nie odwidzą budki. Najczęściej i tak siedzi na parapecie albo śpi na wersalce.
Tubę na podstawie z ciemnego drewna widziałabym w "salonie"... ale to zaraz po tym jak wygram w totka <lol>
Mam jeszcze pytanko odnośnie D-4 - czy ta dolna okrągła półeczka do czegoś się przydaje?
Szczerze mówiąc po obejrzeniu Twoich zdjęć mam coraz mniej wątpliwości. D-4 wygrywa :-) To, że moja kicia ma obecnie zajawkę na przysypianie w transporterku nie znaczy, że za tydzień jej się nie odwidzą budki. Najczęściej i tak siedzi na parapecie albo śpi na wersalce.
Tubę na podstawie z ciemnego drewna widziałabym w "salonie"... ale to zaraz po tym jak wygram w totka <lol>
Mam jeszcze pytanko odnośnie D-4 - czy ta dolna okrągła półeczka do czegoś się przydaje?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dracanka
Tak, do schodzenia z rynny, czasem któryś kot tam dupsko upchnie.Narin pisze: Mam jeszcze pytanko odnośnie D-4 - czy ta dolna okrągła półeczka do czegoś się przydaje?
Generalnie służy do zabawy oraz do wchodzenia przez nią. Tak jakby nie chciały jej zmarnować, skoro już tam jest <lol>
Ja mam domek wiklinowy jeszcze, dlatego też budka w drapaku mi niepotrzebna :-)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent