Liluszka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
oj nie, ona niskopodłogowa jest, skacze dużo, ale tylko po kanapie fotelach i łózku, nawet do wanny ja podsadzam <shock> , choc ostatnio widziałam , ze sama spróbowała i jej wyszło <lol>. Ostatnie pięterko drapaka tez jeszcze nie zwiedzone
Strat po powrocie do domu nie widzę, więc podejrzewam, że pod naszą nieobecność sobie śpioszkuje <roll>
- paquerette
ty jej nie zachęcaj, bo jeszcze będziesz tego żałowała ;) U nas blat jest nadal strefą bezpakretkową. Nie doskoczy jak nie ma krzesła, a krzesełka nauczyliśmy się wsuwać pod stół 
- joakar
Gilbert też raczej skoczny nigdy nie będzie. Jego marzeniem jest blat w kuchni (80 cm), który łączy się z parapetem. Jak sprzątam kuchnie to on przednimi łapkami w niego drapie (ale pazurki ma schowane) żeby go podsadzić. A potem siada na parapecie i ogląda świat. Na inne parapety wchodzi po drapaku, kanapie albo po stoliku na telewizor. A na stolik po telewizor wchodzi po pufce. 45 cm to dla niego max <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Zazdroszczę wam :-> u nas żadne chowanie krzeseł pod stół nie pomaga, Filip jak bedzie chciał to i tak wskoczy na sama gore oparcia, a gdzie doskoczy to juz tylko zależy od tego jak pełny ma tego dnia brzuszek <lol> Musiałabym wynieść kuchenne krzesła do czesci salonowej (mamy salon z aneksem), ale i to by nic nie dało bo i tak potrafi przeskoczyć z kanapy na kuchenny stół, ćwiczy juz tez powoli przeskok ze stołu prosto na blat. Najwyzsza rozetę drapaka, szafkę pod telewizor itp ogarnął juz po paru dniach, żaden problem dla niego :-> Mam żabę nie brytusia <strach>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Nie chwalcie się tak tymi nieskocznymi kotami, bo to ma na nie zły wpływ! Ja ośmieliłam się powiedzieć po kilku miesiącach, że Eriska pomimo zdolności skocznej nie interesuje się blatami w kuchni... i dzień później zdejmowałam kota z blatu <lol>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ha ha ha przeurocza jest <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Liluszek <zakochana> 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent