Kotuśki świetnie razem wyglądają. Fajna parka.madziulam2 pisze:tak, tak <!> <!>Dracanka pisze:Dodam tylko, że rozeta o średnicy 45 cm jest naprawdę wielka, w zasadzie jeśli kot lubi spać wtulony w drugiego- to i dwa się zmieszczą.
Drapaki
- Agnieszka7714
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
uwielbiam je razem i każdego z osobna i nie ważne że są tak inniAgnieszka7714 pisze:Kotuśki świetnie razem wyglądają. Fajna parka.madziulam2 pisze:tak, tak <!> <!>Dracanka pisze:Dodam tylko, że rozeta o średnicy 45 cm jest naprawdę wielka, w zasadzie jeśli kot lubi spać wtulony w drugiego- to i dwa się zmieszczą.
- Patrycja
- Kontakt:
Estera, jak tam Twoj drapak? robi sie ?
ja wyslalam maila z prosba o wycene drapaka mojego projektu do rufiego i do hakana, rufi w sztruksie wyszedl taniej niz hakan, ale zamowie u hakana
jestem pod wielkim wrazeniem tym jak sie zajeli moim mailem, dostalam kilka maili, z dokladnymi opisami, rysunkami - super
i robia te drapaki modulowo, czyli tak ze bede mogla pozniej domowic jakis slupek czy cos i dokrecic
ja wyslalam maila z prosba o wycene drapaka mojego projektu do rufiego i do hakana, rufi w sztruksie wyszedl taniej niz hakan, ale zamowie u hakana
jestem pod wielkim wrazeniem tym jak sie zajeli moim mailem, dostalam kilka maili, z dokladnymi opisami, rysunkami - super

i robia te drapaki modulowo, czyli tak ze bede mogla pozniej domowic jakis slupek czy cos i dokrecic

- Patrycja
- Kontakt:
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Dzisiaj do mnie dzwonił właściciel firmy Hakan, że mój drapak jest już w końcowej fazie - w piątek mam dostać zdjęcia ze wszystkich stron - jeśli będę chciała coś jeszcze poprawić, zmienić - mam do nich napisać lub zadzwonić to naniosą wszystkie poprawki wg moich uwag - chcą żeby klient był zadowolony 
Patrycja sprawdź sobie jaką średnicę słupów wyceniał Ci Rufi - z tego co się orientowałam to Rufi podstawowe słupy jakie daje to średnica 12 cm, a Hakan 14 cm - stąd też różnica w cenie może być - słup grubszy, więcej sizalu na owinięcie idzie
sprawdź w kosztorysie jakie Ci policzyli słupy i napisz - ciekawa jestem

Patrycja sprawdź sobie jaką średnicę słupów wyceniał Ci Rufi - z tego co się orientowałam to Rufi podstawowe słupy jakie daje to średnica 12 cm, a Hakan 14 cm - stąd też różnica w cenie może być - słup grubszy, więcej sizalu na owinięcie idzie

sprawdź w kosztorysie jakie Ci policzyli słupy i napisz - ciekawa jestem

- Patrycja
- Kontakt:
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
- Patrycja
- Kontakt:
- Dracanka
Oj już tak nie złorzeczcie na tego Rufiego, bądź co bądź Hakan dopiero goni Rufiego :-)Patrycja pisze:ale super w tym Hakanie, pytaja sie o kazdy szczegol, a Rufi odpisal mi na odwal sie mam wrazenie <suchy>
Ja nie narzekałam na kontakt, nie był na "odwal się".
Podejście musi byc super na starcie, Hakan zaczyna, muszą wyrobic sobie "markę", skakac nad klientami, bo opinia się szerzy.
Z tym, że tylko PODSTAWOWE.EsteraR pisze: z tego co się orientowałam to Rufi podstawowe słupy jakie daje to średnica 12 cm, a Hakan 14 cm
Większośc osób tu na forum zamówiło drapak z przedziału DLA DUŻYCH KOTÓW,
a brytki niewątpliwie takimi kotami są,gdzie jednak w standardzie jest słup 14 cm...
:-)