Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Re: Kaya & Tyson

Post autor: Jaskier »

Dużo Super Glue poszło żeby tak posklejać Kaycię? ;-))
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Asiu, no nawet Ty nie napisałaś, ze Kaycia na kolanach nie powiązana niczym, przecież to kot z pierwszej ławki Klubu Kotów NIEnakolankowych :devil:
Fusiu pisze: 04 lis 2017, 09:58 Kayciu :mdleje: twoje pysio powala.. Mam nadzieję, że coś jednak dla brata przygotowałaś :gwizdze:
Taaaa, chyba lapą po głowie, żeby trochę rozumu nabić :lol:
A tak szczerze, to moje koty żyją w dobrej komitywie, co mnie bardzo cieszy :kotek: :kotek:
Fusiu pisze: 04 lis 2017, 09:58 PS. Kasiu, ale Ty jesteś piękna :oops:
margita pisze: 03 lis 2017, 21:39 Tysonik ... piękną masz tę matkę ... :mrgreen:
Ciemno tam i niewyraźno, co z pewnością ratuje sytuacje, ale kochane jestescie :lol: :kiss:

Tysonek dziękuje za życzenia, co prawda dalej czeka na należny prezent, nie wiem, może jakiś komplet badań mu zafunduje, pewnie się ucieszy :haha:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Jaskier pisze: 04 lis 2017, 10:04 Dużo Super Glue poszło żeby tak posklejać Kaycię? ;-))
No w końcu ktoś zauważył :mrgreen:
No właśnie nic, zero kleju, tylko od miesiąca codziennie brałam malpe na ręce, czego nie cierpi i zaraz ucieka, ale dawałam za każdym razem smakołyka :devil: I tak z każdym razem dłużej wytrzymywala, aż w końcu raz trzymając ją na rękach usiadłam na krześle, i nie zwiala od razu :mrgreen:
Jeszcze sama nie przychodzi, ale jak ja wezmę to leży na kolanach i pół godziny :-D

Jeszcze będzie z niej prawdziwy kot :lol: :taniec: :taniec: :taniec:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Taysonku ukochany 100 kocich latek :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :orkiestra:
Prezenty na pewno będą Piękna mamusia coś wymyśli ;)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Fusiu pisze: 04 lis 2017, 10:03 Chcę tylko przypomnieć, że przymknę oko na kota na kolanach. Klub VIC to w końcu nie żarty.. Ormo czuwa :lol:
To pewnie też zasługa SuperGlue :D

Edit: tak to jest jak się czyta z zaległościami :) Myślałam, że chodzi o tę jej pozę wymyślną :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Fusiu pisze: 04 lis 2017, 10:03 Chcę tylko przypomnieć, że przymknę oko na kota na kolanach. Klub VIC to w końcu nie żarty.. Ormo czuwa :lol:
Ach, przegapiłam, blondynka, myślałam, że nie zauważyłaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dopiero MoniQ cie zacytowała.

Na razie sama nie wiem, co o tym myśleć, czy do lekarza z nią jechać, czy to jakieś zaburzenia psychiczne, jesienna depresja. W każdym razie, proszę pamiętać, że drugi egzemplarz jest absolutnie NNK (nie-na-kolankowy) i członkostwo w klubie wciąż nam się należy :mrgreen:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Ale coś jest na rzeczy, coś wisi w powietrzu, Mordimuś dzisiaj spał na mnie. Zawsze śpi blisko, obok, ale na człowieku to chyba nie, a przynajmniej nie na mnie...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

;-( Wezcie, no ;-(
Zaraz sie auto-proklamuje PREZYDENTEM KLUBU i wykurze wszystkich pseudo-czlonkow :wsciekly: , bo u mnie MOWY NIE MA nawet o zapachu nakolankowosci :rotfl:
No chyba ze "sila" wezme i troche potrzymam :lol: (co czasem oczywiscie robie, prosze nie krzyczec :lol: )
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Oho, rewolucja wisi w powietrzu... :lol:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

yamaha pisze: 04 lis 2017, 13:28 ;-( Wezcie, no ;-(
Zaraz sie auto-proklamuje PREZYDENTEM KLUBU i wykurze wszystkich pseudo-czlonkow :wsciekly: , bo u mnie MOWY NIE MA nawet o zapachu nakolankowosci :rotfl:
No chyba ze "sila" wezme i troche potrzymam :lol: (co czasem oczywiscie robie, prosze nie krzyczec :lol: )
Yamciu nie płakuńciaj :hug: wytłumacz to sobie tak, że u Was ciepło jeszcze a Missy taka ofutrzona, że jakby zaczęła się przytulać i leżeć na kolankach, to biedaczce gorąco by było, spociła by się i całe Twoje latanie ze szczotką i wyczesywanie futerka, szlag by trafił. Ona dla Ciebie to robi..... ;-)) :lol:
Zablokowany