Vesper sobie super miejscówke wynalazła
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Kciuki za zdrówko
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dorotko, mam nadzieję, że u Was wszystko ok, w każdym razie kciuków nie puszczam.

-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
I ja też trzymam cały czas 
A Vesper na grzejniku boska!
A Vesper na grzejniku boska!
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tak, tylko kastracja przed pierwszą rują zabezpiecza przed takimi niespodziankami.
Jesteśmy już po. Tym razem się udało. Piszę tym razem, bo pierwsze podejście było tydzień temu, w innej klinice, pomyślałam sobie, że jeśli gdzieś ktoś chce specjalizować się w takich zabiegach, to może... Zabiegu nie wykonali, bo w trakcie premedykacji Borgia zeszła. Odratowali ją, ale było ciężko, lekarze byli BARDZO wystraszeni, i jak ją przywrócili na tę stronę, nie podejmowali się już zabiegu. O swoich emocjach pisać tu nie będę, bo nawet pisanie za bardzo mnie rusza. Borgia wróciła do domu, ja na drugi dzień pojechałam do mojej rodzinnej wet. Pokazałam papier z opisem, jakie leki były zastosowane, żeby wiedziała, co mogło ewentualnie zaszkodzić, i powiedziałam, że jak ma się stać coś złego, to chcę, żeby to się stało przynajmniej "u swoich", w rodzinie.
Moja pani popatrzyła na zestaw, zaproponowała, żeby może jednak zaczekać, żeby Borgia zregenerowała się bardziej, ale ja uprosiłam, żeby zrobić za tydzień. To jest nowotwór, nigdy nie wiemy, ile da nam czasu. Lekarze powiedzieli, że bardzo szybko wychwyciłam zmianę, że jest malutka, że wszystko będzie dobrze, ale ona dziś jest malutka, a jutro - kto to może przewidzieć?
Borgulek wróciła wczoraj wieczorem, jedna listwa usunięta, za jakiś czas usuniemy drugą. Szczerze mówiąc, powinnam chyba ze wszystkimi dziewczynami postąpić jak Angelina Jolie, wyciąć wszystko, póki są młode. Rozmawiałam już o tym z moją wet, myślę o tym bardzo poważnie, i jeśli ona po przeanalizowaniu plusów i minusów zgodzi się, na pewno to zrobię.
Przy okazji Borgulek ma wyczyszczone ząbki
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Ciężkie chwile za Wami i mnóstwo nerwów.
Trzymam kciuki, aż teraz wszystko szło tylko i wyłącznie w dobrą stronę!
Trzymam kciuki, aż teraz wszystko szło tylko i wyłącznie w dobrą stronę!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jejku aż mi się gorąco zrobiło, jak to przeczytałam. Moja ulubiona Twoja koteczka. Jak dobrze że udało się ją odratowac. Wyobrażam sobie co Ty Dorotko musiałaś za stres przeżywać. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Cisne kciuki z całych sił

- yamaha
- Genius Loci
Uffff
Tak lepiej

Tak lepiej
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Yamaha, specjalnie dla Ciebie
Komórką i tak z biegu, ale świeżynka!