Kitka, Bazyl i Eliot
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Proszę bardzo
- ozon
- Agilisowy Rezydent
A już myślałam, że będę musiała sobie jakąś polóweczkę wstawić do mojego kąta, bo na siedząco to się jednak śpi raczej niewygodnie
Kitunia moja miłość
Kitunia moja miłość
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Rozkosznie na spacerku
-
pozdrawiamy Was
- yamaha
- Genius Loci
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAT !
Najlepszego, Atomerio
Niech Ci sie spelniaja marzenia
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam
Hop hop! Jest tu kto?!
Hop hop! Jest tu kto?!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Spełnienia marzeń
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dużo zdrówka i spełnienia marzeń
A tak przy okazji to może byś pokazała misie, tak dawno ich nie widzieliśmy
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Ojej, pamiętacie o nas Bardzo Wam dziękuję za życzenia. Dziś jest wyjątkowy dzień, tak jak wyjątkowo okrągłe urodzinki
Ale z miśków to mogę pokazać Wam tylko Kitkę i Bazylka, bo Puszusia też już dawno nie widziałam Odszedł 19. grudnia, niespodziewanie i po cichutku. Udał się na codzienną południową drzemkę i już z niej nie wrócił... zasnął i już się nie obudził Byłam w domu, niczego nie słyszałam, niczego nie zauważyłam... Dramat
Tymczasem Kitka i Bazylek mają się dobrze. Mam wrażenie, że we dwójkę jest im lepiej niż we trójkę, na pewno Bazylkowi, np. raptem okazało się, że on też lubi ze mną spać i czasem chodzi za mną po domu jak pies, czego wcześniej nie robił... bo robił to Puszek?
Zdjęcia same komórkowe, aż wstyd I jeszcze krótki filmik, ale ostrzegam, że dla ludzi o mocnych nerwach 8-)
Ale z miśków to mogę pokazać Wam tylko Kitkę i Bazylka, bo Puszusia też już dawno nie widziałam Odszedł 19. grudnia, niespodziewanie i po cichutku. Udał się na codzienną południową drzemkę i już z niej nie wrócił... zasnął i już się nie obudził Byłam w domu, niczego nie słyszałam, niczego nie zauważyłam... Dramat
Tymczasem Kitka i Bazylek mają się dobrze. Mam wrażenie, że we dwójkę jest im lepiej niż we trójkę, na pewno Bazylkowi, np. raptem okazało się, że on też lubi ze mną spać i czasem chodzi za mną po domu jak pies, czego wcześniej nie robił... bo robił to Puszek?
Zdjęcia same komórkowe, aż wstyd I jeszcze krótki filmik, ale ostrzegam, że dla ludzi o mocnych nerwach 8-)
- yamaha
- Genius Loci
Agaaaaaaaaaaa
Czekaj no czekaj, zaczne od filmiku, bo zapomne... co to tam Kitka upolowala, powiedz no ? Przeciez wyraznie ma cos w paszczy....
Puszek.... ojej, bardzo mi przykro z powodu straty przyjaciela.....
Bazylka (jaki slodziak na tym stole, o ja nie moge ) i Kicie (kokietka slodka ) prosze od cioci porzadnie wyglaskac
P.S. No to WITAJ w gronie 40-tek, skoro to OKRAGLE urodziny
Czekaj no czekaj, zaczne od filmiku, bo zapomne... co to tam Kitka upolowala, powiedz no ? Przeciez wyraznie ma cos w paszczy....
Puszek.... ojej, bardzo mi przykro z powodu straty przyjaciela.....
Bazylka (jaki slodziak na tym stole, o ja nie moge ) i Kicie (kokietka slodka ) prosze od cioci porzadnie wyglaskac
P.S. No to WITAJ w gronie 40-tek, skoro to OKRAGLE urodziny