Kacper w nowym domu
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kacper w nowym domu
Bożenko, prześliczną masz wnusię <zakochana> A jaka "długowłosa" <zakochana>
Moja malutka ma krótki włos <lol>
Czy to pierwsza wnusia?
Moja malutka ma krótki włos <lol>
Czy to pierwsza wnusia?
-
Asiak tak pierwsza ,utęskniona. <serce> <serce> .Bardzo dziękuje za pomoc przy zdjęciach <pokłon> .
Kacper czasem łapie ząbalami Solcię za pupę i w pucholku trzyma trochę sierści a ja nie wiem czy to zabawa czy coś poważniejszego.Nie mogę Kacprowi dac klapsa bo pomyśli ,że to nagroda.Jak przyłożyłam mu papciem dwa razy to stał i czekał na więcej.może zacząc go traktować spryskiwaczem ,doradżcie coś proszę.
Kacper czasem łapie ząbalami Solcię za pupę i w pucholku trzyma trochę sierści a ja nie wiem czy to zabawa czy coś poważniejszego.Nie mogę Kacprowi dac klapsa bo pomyśli ,że to nagroda.Jak przyłożyłam mu papciem dwa razy to stał i czekał na więcej.może zacząc go traktować spryskiwaczem ,doradżcie coś proszę.
- Agnieszka7714
Ojej jaka cudna dziewczynka. Gratuluję serdecznie.
-
Ciesze sie kochane Cioteczki że podobają sie Wam moje dziewczynki i Kacpuś też.Jest już dobrze z oczkami Solci pierwsze dni zakrapiałam gentamicyną teraz przez 12 dni tobrexsem oczywiście nie zapominając o przemywaniu 2-3 X dziennie.Kacpuś jeszcze czasem napastuje Solcię ,nie mogę rozróżnic czy to zabawa czy złośliwość .Myślę ,że będzie coraz lepiej .Nie było to łatwe dokocenie -dziękuję Ani że mi w tym pomogła bo ja bym się załamała <kciukwdół>
-
Moje <serce> kochane
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczne te Twoje <serce>
<zakochana>
<zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Patrząc na to zdjęcie trudno uwierzyć, że były jakieś problemy z dokoceniem <mrgreen>
Wnusia słodziutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wnusia słodziutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
No jakie słodkie kotki, wszystkie trzy!
Najgorsze już pewnie za Wami. Teraz, mam nadzieję, kotki będą ze sobą w dobrej komitywie.
Najgorsze już pewnie za Wami. Teraz, mam nadzieję, kotki będą ze sobą w dobrej komitywie.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję ślicznego różowego kotka
Futerkowa dziewczynka jakie ma oczka cudne wielkie. Niech tylko szybko wyzdrowieją całkiem <ok>
Futerkowa dziewczynka jakie ma oczka cudne wielkie. Niech tylko szybko wyzdrowieją całkiem <ok>