Teraz chyba najważniejsze, żeby znaleźć koteczce dom tymczasowy. Myślę, że finansowo damy radę
Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
Agnieszko, bardzo Cię proszę o spokój. Ustalmy wspólnie jakiś plan działania. Je też mogę pomóc finansowo.
Teraz chyba najważniejsze, żeby znaleźć koteczce dom tymczasowy. Myślę, że finansowo damy radę
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Możemy zrobić zrzutkę na forum, ja się piszę :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Chęć pomocy była od początku ,ale jak ktoś kręci ....Beate pisze:Super wieści![]()
Co do nowego domku to nie wiem , ale może napisz w dziale ogłoszenia , adopcje na naszym forum , czy też na innych ,że masz kotkę do adopcji , wrzuć na jakiś portal ogłoszeniowy , może zrób ogłoszenie i w schronisku pozwolą Ci je gdzieś umieścić , może rozpuść wici wśród znajomych , sąsiadów ?
Mam nadzieję , że niedługo znajdzie się dla niej odpowiedni dom.Trzymam za to <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja też mogę pomóc finansowo.
- komunikacja24
Dla mnie pojawił sie właśnie nagle,bo wet nie kazał sie spieszyć a tu sie okazuje,że ja zrobiłam "straszna krzywdę" nie szczepiac jej,teraz się wymaga ode mnie nagle szczepień a ja nie mam na teraz pieniędzy.agnieszka9008 pisze:Problem ze szczepieniami nie pojawil sie NAGLE,pytalam kilka razy o szczepienia,ale pomijalas moje wpisy i nie odpisywalas.komunikacja24 pisze:Ja już się określiłam,że ją oddam w dobre ręce,tylko nagle sie pojawił problem ze szczepieniami itp.Szopi pisze:Spokojnie, damy radę, tylko komunikacja musi się określić z oddaniem kotki, już pisałam Agnieszce, że gdyby znalazła jakiś dom na tymczas (dom bez kotków, który miałby Raję tylko na czas kwarantanny), bo obawy tego ewentualnego nowego domu oczywiście są bardzo uzasadnione i świadczą o rozsądku, to deklaruję, że pomogę na miarę swoich możliwości w zaszczepieniu kotki, nie można ciągnąć tego w nieskończoność, zwłaszcza, że jest kotką wychodzącą, żal mi bidulki.
Musiałabym zrobić to "na biegu" aby ktoś chętnie ja wział......a ja napisałąm,ze w czerwcu nie bedę miała na to pieniążków bo mój mąż nie pracował w maju i mamy chwilowy kryzys...nic wiecej.
Uwieżcie mi,ze gdybym tylko teraz dała rade finansowo zaszczepiłabym ją na co tylko trzeba i wysterylizowała....a głowa muru nie przebije,nastepne miesiace już myślę,ze będą ok bo maż juz poszedł do nowej pracy.
To tyle....cały problem a porównuje się mnie do kogoś kto znęca się nad zwierzętami...![]()
Aż się popłakałam....
Mąż na mnie krzyczy,zebym zamknęła to forum bo mi się nie wolno denerwować....
Ale to było by skrajne durnoctwo bo ja chcę dobrze dla koteczki i uwierzcie mi,ze nie chcę dla niej źle....
Gdyby wet kazał jak najszybciej to bym zaszczepiła jak tylko Rajeczka do nas trafiła...ale nie kazał,teraz kiedy trzeba by było ja nie mam na to zwyczajnie chwilowo kaski.
Byłabym wdzięczna gdyby znalazł się dom dla niej...
A sterylizacja u nas kosztuje 200zł,zreszta tyle samo zapłaciliśmy za kastracje Puchatego jak mu to jedno jajko się zgubiło....
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
komunikacja - już ciii, jak Mago pisała - trzeba się skupić na pomocy, damy radę, jest nas zgraja babeczek, poradzimy cos.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Beatko, błagam, nie wracajmy do tego, co było. Działajmy 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że sporo dziewczyn chętnie pomoże :-) A Komunikację rozumiem, jeśli chodzi o problemy finansowe. To tyle...Becia pisze:Ja też mogę pomóc finansowo.
-
agnieszka9008
Ja będę szukała domu wśród znajomych. Jeśli mi się nie uda to na wszelki wypadek proponuje zamieścić ogloszenie,wraz ze zdjeciami Rajeczki,że jest do adopcji,a wydana bedzie z kompletem szczepien i po sterylizacji.
Moza zamiescic na
tablice.pl
gumtree.pl
alegratka.pl
oglaszamy24.pl
itp...
Moza zamiescic na
tablice.pl
gumtree.pl
alegratka.pl
oglaszamy24.pl
itp...
- komunikacja24
Nie znam się ale moze najpierw trzeba zrobić to wszystko a dopiero potem dać ogłoszenie jak dojdzie do siebie po sterylizacji i szczepieniach?Bo moze ktoś ją chcieć "na już" .agnieszka9008 pisze:Ja będę szukała domu wśród znajomych. Jeśli mi się nie uda to na wszelki wypadek proponuje zamieścić ogloszenie,wraz ze zdjeciami Rajeczki,że jest do adopcji,a wydana bedzie z kompletem szczepien i po sterylizacji.
Moza zamiescic na
tablice.pl
gumtree.pl
alegratka.pl
oglaszamy24.pl
itp...
Nie wiem co myślicie?Mogę się mylić....
Nie wiem czy nie działam zbrew regulaminowi ale moze podam swój numer tel aby się kontaktować.
Tylko błagam już nie dzisiaj bo ide małego kompać i usypiać....