Filip & Nano
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
Matko, ja zazdroszczę tego luzu! My planujemy ("planujemy" to za duże słowo, bo na razie nie umiemy się za to zabrać <lol> ) taki trochę plan minimum, a i tak pewnie będę panikować na miesiąc wcześniej...
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Nie wiem co to plan troche minumum, moj jest dość bardzo minimum <mrgreen>Luinloth pisze:Matko, ja zazdroszczę tego luzu! My planujemy ("planujemy" to za duże słowo, bo na razie nie umiemy się za to zabrać <lol> ) taki trochę plan minimum, a i tak pewnie będę panikować na miesiąc wcześniej...
- alakin
Filipek - takie to malutkie, słodkie , rozbrykane kocio <zakochana>
Mięciutkie futerko , ciemne oczka i te wielkie łaputki <shock> <serce>
Dzielnie znosił noszenie na rękach i pieszczoty mojej córki.
Echhhhh....co ja tu będę więcej mówić <mrgreen>

Sandra dziękujemy za kawę i pyszne babeczki :-)
Mięciutkie futerko , ciemne oczka i te wielkie łaputki <shock> <serce>
Dzielnie znosił noszenie na rękach i pieszczoty mojej córki.
Echhhhh....co ja tu będę więcej mówić <mrgreen>

Sandra dziękujemy za kawę i pyszne babeczki :-)
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Marta, to my z Filipkiem dziękujemy za wizytę i zapraszamy ponownie <mrgreen> Kocio był tak szczęśliwy i wybawiony, ze jak poszlyscie to zjadł kolacje i od razu padł jak placuszek na kanapę i zasnął <lol>
Mam nadzieje, ze kiedys urośnie i stopy staną sie proporcjonalne do reszty ciała <lol>
Mam nadzieje, ze kiedys urośnie i stopy staną sie proporcjonalne do reszty ciała <lol>
- elsa
Czy Wy musicie się tak obnosić z tymi Waszymi wizytami towarzyskimi? <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Hihi <mrgreen> Boskie są takie spotkania, miło Was oglądać i podziwiać kociaste, które tak pięknie się prezentują przy gościach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No i muszę powiedzieć, że te fotki są słodkieee! <serce> <serce> <serce>
Hihi <mrgreen> Boskie są takie spotkania, miło Was oglądać i podziwiać kociaste, które tak pięknie się prezentują przy gościach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No i muszę powiedzieć, że te fotki są słodkieee! <serce> <serce> <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Bardziej minimum niż my planujemy to się chyba nie da. Na razie ograniczyliśmy się do "musimy w końcu pójść termin wybrać" <lol> <lol>sandra pisze:Nie wiem co to plan troche minumum, moj jest dość bardzo minimum <mrgreen>Luinloth pisze:Matko, ja zazdroszczę tego luzu! My planujemy ("planujemy" to za duże słowo, bo na razie nie umiemy się za to zabrać <lol> ) taki trochę plan minimum, a i tak pewnie będę panikować na miesiąc wcześniej...
Filipcio cudny <zakochana> <serce> Taki słodziak pluszowy