Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Re: Bentley - niebieski brytyjczyk

Post autor: kotku »

Hehe jak widać, mina Bentleya mówi wyraźnie, że sam jest lekko zaskoczony i podekscytowany swoim odkryciem <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Danusiu rozpuściłaś mojego Bentleya do granic możliwości <lol> ! Bentley rozsmakował się w cielęcince i wciągnął ją niczym najlepszej klasy odkurzacz <lol> ! Bardzo dziękujemy :kiss:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Jutro wybieram się z mamą na wystawę. Może jakaś cudna zabawka dla Bentleya będzie, albo Rufi z posłankami <gwiżdże> ?
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

fiu, fiu!! temu to się powodzi!!
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Miss_Monroe pisze:Danusiu rozpuściłaś mojego Bentleya do granic możliwości <lol> ! Bentley rozsmakował się w cielęcince i wciągnął ją niczym najlepszej klasy odkurzacz <lol> ! Bardzo dziękujemy :kiss:
Lenka :axe: :axe:

Biedny Bentuś chyba przeprowadzka go czeka do większego mieszkania bo mu się zabawki w tym w którym mieszka nie pomieszczą <diabeł>

:kotek: <serce> :kiss: <serce>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Estera jakiś czas temu w wątku miotu C pokazywała cudne posłanie, na którym leżała Calypso. Dziś udało mi się trafić na Panią Małgosię na wystawie kotów, która wykonuje m.in właśnie te posłanka i z tej samej serii (materiał i kolor) kupiłam materacyk do Bentusiowego trasportera Pet Cabrio. Materacyk jest cudownie miękki w dotyku i kosztował 20 złotych <shock> . Będzie idealny na wyjazdy, bo teraz coraz zimniej to musi mieć ciepło pod pupką <lol> . Zaopatrzyłam się dodatkowo w dwie ceramiczne miseczki, bo muszę wstawić do drugiego pokoju.
... kupiłam też wielkie pióro strusie na patyku <oops>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Wczoraj Bentley po prostu zakochał się w Paulinie forumowej Danusi. To co On wyprawiał to przechodzi ludzkie pojęcie, nigdy Bentley nie reagował tak pozytywnie na żadnego z naszych gości. Od razu nadstawił się do głaskania i całowania, stawał na dwóch łapkach, dopominał głaskania, stykał swój nosek z nosem Paulinki <zakochana> . Po chwili leżał koło Paulinki... Coś czuję, że następnym razem odważy się na całusy, bo teraz był lekko skrępowany <lol> . Jak Paulinka wyszła... to siedział pod drzwiami i miauczał <shock> <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Lenka :kiss: ,a Paulina wieczorem nawijała na bezdechu ,że Bentuś i Koloruś to takie same są wspaniałe cieplutkie pieszczochy <zakochana> chyba jakąs kocią chemią powiało z wzajemnością niesamowitą <lol> <serce>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

My to się wczoraj nagadać nie mogłyśmy. a Paulina później musiała się śpieszyć, aby Kolorusiowi leki podać na czas. Bentley jak nacieszył się byciem główną atrakcją popołudnia <lol> poszedł spać do rozety i bezczelnie głośno chrapał <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

pochwal się zdobyczami. Ten materacyk znaczy się nie od Rufiego, tak??
Zablokowany