Megi i Fibi :)
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Renia
Dzisiaj u nas kolejne święto
Moja kochana Megunia obchodzi swoje pierwsze urodziny <klaszcze> I kolejny raz ze szczęścia mam łzy w oczach. Nie mam jeszcze dzieci, ale mam wrażenie, że dla rodzica pierwsze urodziny dziecka są niesamowitym wydarzeniem. Ja to tak przeżywam przy moich kociakach.
Ogromnie mnie cieszy, że udało nam się pokonać te wszystkie ataki choróbek, które tak męczyły moją Megi. Dzisiaj jest zdrowa i mam nadzieję szczęśliwa.
Przeglądałam jej stare zdjęcia jeszcze z hodowli i z drogi do domu. Aż się popłakałam jak zobaczyłam to pudło zbite z desek i plastików, w którym ją odebrałam jak podrzuconą przesyłkę
Ogromnie się cieszę, że mogłam jej zapewnić na pewno lepszy dom niż miała na początku.
A oto mała historia dorastania:

Moje kochane słoneczko <zakochana>
Ogromnie mnie cieszy, że udało nam się pokonać te wszystkie ataki choróbek, które tak męczyły moją Megi. Dzisiaj jest zdrowa i mam nadzieję szczęśliwa.
Przeglądałam jej stare zdjęcia jeszcze z hodowli i z drogi do domu. Aż się popłakałam jak zobaczyłam to pudło zbite z desek i plastików, w którym ją odebrałam jak podrzuconą przesyłkę
A oto mała historia dorastania:

Moje kochane słoneczko <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt: