My bierzemy w rybniku i wystarczyło zadzwonić, zaklepać termin, pani sobie ściągnęła sama nasze akty urodzenia - trzeba było tylko podać numery pesel. Osobiście trzeba pójść pózniej jak juz bedzie miała te akty, co najmniej miesiąc przed terminem, zeby pokazać dowody i przy okazji zapłacić 84zl i wypisać jakies dokumenty jak pójdziesz osobiście wybrać termin, to poznej będziesz i tak musiała isc drugi raz
Pancia, czy kupiłaś tez cos dla mnie? moze przypadkowo zapakowali tez cos dla kota... chyba znowu nic zupełnie niepotrzebnie przez 4 dni byłem grzeczny nastepnym razem tez chce prezent, zrozumiano? <diabeł> kolacja dla mnie byś sie zajęła, a nie tylko te obce koty na forum oglądasz ja sobie w tym czasie poleze i pooglądam tv... i daj mi juz spokój, ileż można sie przytulać?! <diabeł>
alakin pisze:Pańcia ponoć limit sukienek w tym miesiącu juz wyczerpany
Filipku śliczny Ty a pańcia chociaż obiecaną piłeczkę kupiła ?
Na szczescie jest jeszcze limit na torebki <lol> <lol> <lol>
A co do piłeczki... wczoraj wysłałam do sklepu TŻ - pracuje obok bonarki, więc miał szeroki wybór sklepów <mrgreen> wrócił bez piłeczki, bo niby skonczył po 21 i bonarka zamknięta <diabeł> to ja dziś w takim dużym wielobranżowym tesco szukalam.. i też nie znalazlam <lol> Filipkowi musi na razie wystarczyć nowe pudelko ale musze mu koniecznie kupić te ping-pongi, pewnie sie mu spodobają
Filipek jest niesamowicie rozkoszny jak to możliwe ?! gdzie ty to go kupiłaś ?? he he nie no mój don jest niezwykle psikusny dziś mi całą miskę z wodą wylał ehh
Neta pisze:Trochę puszystego kremu i od razu życie staje się piękniejsze, prawda? <roll> <mrgreen>
Oj tak Nie ma to jak kuleczka puszystego kremu <serce> <serce> <serce> (w Twoim przypadku piękna, sporych juz rozmiarów kula <zakochana> u nas taka bardziej kremowa sznurówka <lol> )