Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
Rany rany jakie ja cudne zdjęcia przegapiłam.
Team futrowy wspaniały, prawdziwe futroguardy różowego Stasia <serce>
Team futrowy wspaniały, prawdziwe futroguardy różowego Stasia <serce>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
no chyba nie sądziliście, że pojedziecie w te Beskidy beze mnie <shock> ??
Jestem już spakowana <roll>

Jestem już spakowana <roll>

- cheshire
<lol>
U nas koty są pierwsze spakowane <mrgreen>
Tylko oczywiście nie jak wyciągnę transporter <lol>
U nas koty są pierwsze spakowane <mrgreen>
Tylko oczywiście nie jak wyciągnę transporter <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pyzuchna! <serce>
Stachu rzeczywiście wygląda jakby ten uśmiech to był jego znak rozpoznawczy, tak trzymaj chłopie
<serce>
O matko, poczytałam o tych ciastach i słodkiego mi się zachciało....Ja to bym poszła w maliny i np. zrobiła najlepsze na świecie muffiny czekoladowe z malinami ->o takie
Stachu rzeczywiście wygląda jakby ten uśmiech to był jego znak rozpoznawczy, tak trzymaj chłopie
O matko, poczytałam o tych ciastach i słodkiego mi się zachciało....Ja to bym poszła w maliny i np. zrobiła najlepsze na świecie muffiny czekoladowe z malinami ->o takie
- yamaha
- Genius Loci
Pyzunia <zakochana> <zakochana> <rotfl>
Pokaz, Ulka, co Ci fryzjer zrobil <lol>
Pokaz, Ulka, co Ci fryzjer zrobil <lol>
-
aurora80
dorzuć jeszcze wegańskie czekoladowePyzowePany pisze:Nie mam wyjścia, muszę upiec wszystko<pokłon> aż mi w brzuchu burczy <mrgreen>
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 203&t=4425
U nas wszyscy za nim szaleją... rodzina jak przyjeżdża to właśnie na to ciasto <mrgreen> szybciutko się robi.
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Najprostsze i przepyszne:
- 2 blaty bezowe - można samemu, można kupić. Ja kupuję <oops>
- 500 ml śmietanki 30%
- 500g serka mascarpone
- dowolne owoce - borówki, maliny, jeżyny!, truskawki, porzeczki, co dusza zapragnie
Jak blatów nie kupiliśmy to pieczemy :-) Śmietankę ubijamy, do ubitej powoli przekładamy mascarpone i cały czas mieszamy. Trzeba pilnowac, żeby nie było grudek.
Na pierwszy blat wykładamy większą część masy i dorzucamy owoce, kładziemy górny oblat, smarujemy pozostałą masą i dekorujemy owocami. Prze - py - szny. Robi furorę zawsze i wszędzie. Nie jest przesadnie słodki i banalny w wykonaniu.
*** Uwaga, uwaga - jeśli jest cudna letnia pogoda przygotowane ciacho wkładamy do zamrażarki i mamy deser lodowy <serce> <serce> <serce>
- 2 blaty bezowe - można samemu, można kupić. Ja kupuję <oops>
- 500 ml śmietanki 30%
- 500g serka mascarpone
- dowolne owoce - borówki, maliny, jeżyny!, truskawki, porzeczki, co dusza zapragnie
Jak blatów nie kupiliśmy to pieczemy :-) Śmietankę ubijamy, do ubitej powoli przekładamy mascarpone i cały czas mieszamy. Trzeba pilnowac, żeby nie było grudek.
Na pierwszy blat wykładamy większą część masy i dorzucamy owoce, kładziemy górny oblat, smarujemy pozostałą masą i dekorujemy owocami. Prze - py - szny. Robi furorę zawsze i wszędzie. Nie jest przesadnie słodki i banalny w wykonaniu.
*** Uwaga, uwaga - jeśli jest cudna letnia pogoda przygotowane ciacho wkładamy do zamrażarki i mamy deser lodowy <serce> <serce> <serce>
- Karola
to ja Ci się dorzucę z moim ukochnym przepisem na bananowy bochenek - pychotaaaaaa!!!!
http://www.mojewypieki.com/przepis/bana ... -czekolada
http://www.mojewypieki.com/przepis/bana ... -czekolada
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ty to się może dorzuć do wątku Bubcia i Bercika, ze zdjęciami chłopaków, tego małego też, co?Karola pisze:to ja Ci się dorzucę z moim ukochnym przepisem na bananowy bochenek - pychotaaaaaa!!!!
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Z ust mi to wyjęłaś MoniQMoniQ pisze:Ty to się może dorzuć do wątku Bubcia i Bercika, ze zdjęciami chłopaków, tego małego też, co?Karola pisze:to ja Ci się dorzucę z moim ukochnym przepisem na bananowy bochenek - pychotaaaaaa!!!!