Dorszka pisze:tym razem największa pierdoła miotu nie jest koloru rudego, a niebieskiego <lol> (Pani Kasiu, przepraszam!)
<lol> chociaż raz fafanduła nie ruda :-P ale moje serce i tak rudości najbliższe ..... .To jest MÓJ KOT z tego miotu <mrgreen> Nie mam pojęcia z czego to wszystko ........ ale pysio przekochane jest <serce>
Dorszka pisze:I moja perełeczka najsłodsza buldożka, składa się przede wszystkim z oczu, ma równiutkie futerko w pastelowych kolorach, krem jest taki niepowtarzalny, ecru będzie chyba dobrym określeniem Arabica chyba podsłuchiwała nasze rozmowy Pani Elwiro <lol>
Czy ona pamieta o jedzeniu, czy odpada w przedbiegach z bracmi. Czy tez ciekawosc swiata wyzierajaca z pyszczka raczej nie pozwala tracic czasu na tak przyziemne czynnosci. Nastepny niejadek
Elaurea pisze:Czy ona pamieta o jedzeniu, czy odpada w przedbiegach z bracmi. Czy tez ciekawosc swiata wyzierajaca z pyszczka raczej nie pozwala tracic czasu na tak przyziemne czynnosci. Nastepny niejadek
To nie jest niejadek, i wcale z niczym nie odpada - waży niewiele mniej od Negry i rudego brata Negito Po prostu ma najkrótszą i najmniej napuszoną sierść, choć bardzo ładnie sterczącą, ale przystrzyżoną, a tamci zwyczajnie oszukują <lol>
Niri na pewno nie grozi niejadkowanie, po tej mamie należy już zacząć robić zapasy <lol>
Elaurea pisze:Czy ona pamieta o jedzeniu, czy odpada w przedbiegach z bracmi. Czy tez ciekawosc swiata wyzierajaca z pyszczka raczej nie pozwala tracic czasu na tak przyziemne czynnosci. Nastepny niejadek
To nie jest niejadek, i wcale z niczym nie odpada - waży niewiele mniej od Negry i rudego brata Negito Po prostu ma najkrótszą i najmniej napuszoną sierść, choć bardzo ładnie sterczącą, ale przystrzyżoną, a tamci zwyczajnie oszukują <lol>
Niri na pewno nie grozi niejadkowanie, po tej mamie należy już zacząć robić zapasy <lol>
Ufff (niejadki znam Zapasy czekają.
Arabika wyczarowała dziewczynki :-> wraz z Panią :-) Wszyscy panowie wokół mnie są już fanami Niri.