Yoko i Viki
- ania1978
Re: Yoko i Viki
ale śliczności <zakochana> <zakochana> chyba im się podoba 
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Świetne zdjęcia widać że się chłopakom takie zwiedzanie podobało <zakochana>
Garfield jak z zadartą kitą dzielnie maszeruję ,a Charlie tak bardziej dostojnie,rozgląda się wącha , podziwia

Garfield jak z zadartą kitą dzielnie maszeruję ,a Charlie tak bardziej dostojnie,rozgląda się wącha , podziwia
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ależ mają imponujące futerka <serce>
A trawa jaka jeszcze zielona <shock>
Super fotki
A trawa jaka jeszcze zielona <shock>
Super fotki
- yamaha
- Genius Loci
Charlie

- elunia40
- Hodowca
Ja, jak każda matka staram się nie faworyzować żadnego z dzieci i wszystkich kochać jednakowo, ale Charlie... jest moim najukochańszym kotem.yamaha pisze:Charlie![]()
![]()
![]()
Co ciekawe, on jedyny z mojego stada kocha bardziej mojego męża niż mnie <lol>
- Bodzia
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- moniqe
Elu witam i ja Twoje piękne kotki:) Widziałam już gdzieś Wasze zdjęcia i zakochałam się bezgranicznie w Twoich milusińskich <zakochana> . Jestem od niedawna na forum i jeszcze wszystkich wątków nie zdążyłam "przelecieć" <lol> . Ale dziś mam wolny dzień więc patrzę i patrzę i napatrzeć się nie mogę <zakochana> .
- elunia40
- Hodowca
A ja przy okazji odswieżę swój wątek.
Dwa tygodnie temu moje stadko powiększyło się o koteczkę Debris Kocie Imperium*Pl. Koteczka to niebieski point BRI a 33. Kolor ten był od dawna przeze mnie wymarzony. Debi ma obecnie 3,5 miesiąca, jest wielkim urwisem i ożywiła moje stadko.
Dokocenie przebiegło bez żadnych problemów (sprawdza się moja maksyma, im więcej kotów - tym łatwiejsze dokocenie).
Koteczka od pierwszych chwil w nowym domu była bardzo odważna, żadnego chowania się pod meblami. Kiedy odkryła że w tym domu mieszkają cztery koty, o wiele większe od niej i niekoniecznie nastawione pokojowo - wcale nie zrobiło to na niej wrażenia. W czasie zabawy z moimi kotami drze się w niebogłosy, jak któreś mocniej ją ściśnie, ale sama zaczepia i zachęca ich do zabawy.

Choć wygląda to na jakąś przemoc, to tak na prawdę jest to tylko mycie głowy

Dwa tygodnie temu moje stadko powiększyło się o koteczkę Debris Kocie Imperium*Pl. Koteczka to niebieski point BRI a 33. Kolor ten był od dawna przeze mnie wymarzony. Debi ma obecnie 3,5 miesiąca, jest wielkim urwisem i ożywiła moje stadko.
Dokocenie przebiegło bez żadnych problemów (sprawdza się moja maksyma, im więcej kotów - tym łatwiejsze dokocenie).
Koteczka od pierwszych chwil w nowym domu była bardzo odważna, żadnego chowania się pod meblami. Kiedy odkryła że w tym domu mieszkają cztery koty, o wiele większe od niej i niekoniecznie nastawione pokojowo - wcale nie zrobiło to na niej wrażenia. W czasie zabawy z moimi kotami drze się w niebogłosy, jak któreś mocniej ją ściśnie, ale sama zaczepia i zachęca ich do zabawy.

Choć wygląda to na jakąś przemoc, to tak na prawdę jest to tylko mycie głowy

- ania1978
śliczna malutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Cudna jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ojejejejej, no slicznotka ! <serce>
Ojejejejej, no slicznotka ! <serce>