Burbon i Bercik
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lilak Burbon :)
Jak ten czas leci, dopiero to takie malusie było, a teraz całą umywalkę już zajmuje 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Za chwilkę przyjdzie czas na zmianę umywalki <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Miś naburmuszony <zakochana> Aż prosi się by powiedzieć "uwielbiam jak się złościsz, misiu" 
- Karola
Miś mało co nie przyprawił mnie o zawał serca - zamontowałam sobie ostatnio rolety wewnętrzne na okno, więc teraz najlepsza zabawa to siedzenie na parapecie i bujanie koralikami do ich podnoszenia.
W sypialni są na takich kółeczkach, więc tak się nie da, ale w salonie sznurek zwisa luźno i tak przyjemnie sie tlucze po szybie i ramach <wsciekly>
Budzi mnie w nocy jakis hałas, wyglądam zza łózka, a tam mój wspaniały kociszon zaplątał sobie łapkę w te sznurki i ciąąąąągnie.. już mu dupka zwisała za parapet (do tego akurat pod sznurkiem na parapecie jest legowisko z tchibo którego nie tyka, więc dodatkowo musiał je omijać), więc wystartowałam z bloków startowych i dawaj łapac kota.. Łapa wyplątana, kot - o co kamaaan?, a Pańcia w stresie, do 5 rano nie umiała spać
W sypialni są na takich kółeczkach, więc tak się nie da, ale w salonie sznurek zwisa luźno i tak przyjemnie sie tlucze po szybie i ramach <wsciekly>
Budzi mnie w nocy jakis hałas, wyglądam zza łózka, a tam mój wspaniały kociszon zaplątał sobie łapkę w te sznurki i ciąąąąągnie.. już mu dupka zwisała za parapet (do tego akurat pod sznurkiem na parapecie jest legowisko z tchibo którego nie tyka, więc dodatkowo musiał je omijać), więc wystartowałam z bloków startowych i dawaj łapac kota.. Łapa wyplątana, kot - o co kamaaan?, a Pańcia w stresie, do 5 rano nie umiała spać
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Któraś dziewczyna pisała, że łapie klamerką te koraliki i wysoko upina. Będziesz mogła spokojnie spać bez obawy o bezpieczeństwo Burbonika i bez hałasu uderzających koralików
To ci rozrabiaka :-)
To ci rozrabiaka :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
U mnie Kacperek lubi się bawić łańcuszkiem od rolety :-) Pomysł z klamerką super, a ja głupia kupowałam haczyk samoprzylepny i tam wieszam łańcuszek, wysoko na oknie :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To ja mam żabkami do prania spięte sznureczki z rolet wysoko, żeby koty nie dosięgały <mrgreen>
- Karola
- yamaha
- Genius Loci
Siatka to siatka
Ale temu plotkowi to ja nie wroze dlugiej kariery <rotfl>
(jak tylko Burbus wykombinuje, ze to stabilne, to bedzie po plotku <rotfl> )
Ale temu plotkowi to ja nie wroze dlugiej kariery <rotfl>
(jak tylko Burbus wykombinuje, ze to stabilne, to bedzie po plotku <rotfl> )
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Burbonik Ty to pomysłowy jesteś <lol>
Karmel też szarpie za łańcuszki - oba już mam przegryzione - teraz zawiązuje je wyżej. Żyłki przegryzł całkiem więc zdemontowałam.
Karmel też szarpie za łańcuszki - oba już mam przegryzione - teraz zawiązuje je wyżej. Żyłki przegryzł całkiem więc zdemontowałam.