Baltica & Baloo :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Re: Baltica & Baloo :)

Post autor: Szopi »

cheshire pisze:To reszta chłopaków jest obecnie sporo większa od Balootka? Gdzieś mi się obiło, ze pointy BSH generalnie bywają mniejsze, ale chyba jak widać nie zawsze. A Baltisia na zdjęciach wcale jak miniaturka się nie prezentuje <mrgreen>
Tak, zwykle pointy są mniejsze od solidów, ale właśnie - zwykle nie oznacza, że wszystkie, są już pointy, które spokojnie dorównują solidom. Allurka jest z tych mniejszych kotków, ale za to rodziła duże dzieci, takie po 130-150gr, które jako dorosłe kicie są wyraźnie od niej większe, chyba tylko Baltica będzie wielkości mamy, choć i tego nie byłabym pewna na 100%.

cheshire - u mnie to niestety Baloot jest rodzynkiem, o dziwo to samiczki były większe, choć spokojnie, w tej chwili raczej żadna ponad 5kg nie ma, Balooś jest największy, z tym, że jednej koteczce naprawdę niewiele brakuje do niego, a do roczku jeszcze 4 miesiące... podsumowując - po ważącej 3,5kg Allurce mam (a właściwie będę miała, bo tej drugiej już niewiele brakuje) dziewczyny takie wyraźnie ponad 5kg, w kierunku 6kg <strach> <mrgreen> ale mam też takie po 3,5-4kg, więc cały przekrój gabarytów. Balooś nie ma w tej chwili żadnej męskiej konkurencji, no poza Asterixem z poprzedniego miotu, ten jest wyraźnie większy, ale też starszy o 10 miesięcy, więc nie ma co porównywać.
Awatar użytkownika
Bal(oo)tica

Post autor: Bal(oo)tica »

obiecany cukiereczek <zakochana> <zakochana> Szopi stwierdziła, że bardziej pączuś <lol>
W takim razie obiecane słodkości <mrgreen>

Obrazek

Z powodu gustownego ubranka Mała jest obrażona na cały świat. Oczywiście poza tuńczykiem i kurczaczkiem z puszki...na wszystko dookoła jest foch <oops>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Jaka słodziutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Rzeczywiście pączuszek i cukiereczek <serce> Obrażony, ale słodki cukiereczek <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Czy te śpioszki przypadkiem się na Cukiereczku nie dopinają? ;) <zakochana> <zakochana>
Kluseczka słodka :) :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Poproszę na śniadanie tego pączusia ;-)) <zakochana>
Awatar użytkownika
Bal(oo)tica

Post autor: Bal(oo)tica »

MoniQ pisze:Czy te śpioszki przypadkiem się na Cukiereczku nie dopinają? ;) <zakochana> <zakochana>
Kluseczka słodka :) :kotek:
wszystko idealnie pasuje przecież ! <mrgreen> tak się teraz nosi kocie kubraczki <roll>

kiedy ją odebraliśmy sprawdzałam wielokrotnie cz to na pewno nie jest za ciasne, za mocno zawiązane. Wszystko było ok. Przez to Baltisiowe puchate futerko wygląda jakby miała za mały kubraczek <zakochana>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Biedulinka, jakby mnie upchnęli w różową sukienkę w rozmiarze 32 też bym była obrażona na cały świat <rotfl> <rotfl>
A tak na poważnie - w różowym wdzianku jest jej ślicznie <zakochana>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Mniam <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

o rany :mdleje: jaka rozkoszna malinka <zakochana> <zakochana>