Antonio :)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Antonio :)
Jaki on ma pycholek słodki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Ale mu się zrobiły piękne pućki <zakochana> <zakochana>
A z tym sikaniem to tak właśnie jest, kto tych facetów nauczył sikać na stojąco, wszystko potem oblane i opryskane, łącznie z własnym futerkiem ehhhhh... <lol> <lol>
A z tym sikaniem to tak właśnie jest, kto tych facetów nauczył sikać na stojąco, wszystko potem oblane i opryskane, łącznie z własnym futerkiem ehhhhh... <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
PyzowePany pisze:kto tych facetów nauczył sikać na stojąco, wszystko potem oblane i opryskane, łącznie z własnym futerkiem ehhhhh... <lol> <lol>
- Kathi
PyzowePany pisze:Ale mu się zrobiły piękne pućki <zakochana> <zakochana>
Swieta racja!
Ale kto nauczyl? No wlasnie? <mrgreen>
Dziewczynki maja klase a wiec i ladnie sie zalatwiaja
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Taki dzieciuch a już ma takie pyzate pysio <zakochana> Fajny jest, bardzo mi się podoba.

<lol>PyzowePany pisze: A z tym sikaniem to tak właśnie jest, kto tych facetów nauczył sikać na stojąco, wszystko potem oblane i opryskane, łącznie z własnym futerkiem ehhhhh... <lol> <lol>
- Kathi
Wynaleziony filmik - pt. "A po co mi Jajka?"
19.03.2014 :-)
co Antonio wyprawia w dzień kastracji <mrgreen>
Chyba brak jedzenia i pusty brzuszek powoduje u niego wydzielanie sie dodatkowej energii :->
Lata po bialej kołdrze - tak zrobilam mini szpitalik aby z Antosiem <serce> przelezec pierwsza ciezka noc po zabiegu <mrgreen>
Zadowolony z tego byl tylko maz -caaale lozko dla niego :-> za to ja mialam obolale kosci i nieprzespana noc z chodzacym non-stop chwiejnym krokiem Antosiem po sypialni.
Ale wiem ze nic mu sie nie stalo przez ta noc
ładuje własnie sie jeszcze jeden filmik jak Antonio ugniata swoja oponke <mrgreen> Tylko to jakos slimakowato idzie... kurka <diabeł> Nastepnym razem dam cos nowszego - na czasie
19.03.2014 :-)
co Antonio wyprawia w dzień kastracji <mrgreen>
Chyba brak jedzenia i pusty brzuszek powoduje u niego wydzielanie sie dodatkowej energii :->
Lata po bialej kołdrze - tak zrobilam mini szpitalik aby z Antosiem <serce> przelezec pierwsza ciezka noc po zabiegu <mrgreen>
Zadowolony z tego byl tylko maz -caaale lozko dla niego :-> za to ja mialam obolale kosci i nieprzespana noc z chodzacym non-stop chwiejnym krokiem Antosiem po sypialni.
ładuje własnie sie jeszcze jeden filmik jak Antonio ugniata swoja oponke <mrgreen> Tylko to jakos slimakowato idzie... kurka <diabeł> Nastepnym razem dam cos nowszego - na czasie
- Bond
Jaki rozbrykany chłopak <ok> Słodkości <serce>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Kathi pisze:PyzowePany pisze:Ale mu się zrobiły piękne pućki <zakochana> <zakochana>
Swieta racja!![]()
HA! Ja już wiem- ich mamusie, czyli nasze teściowe <mrgreen> <mrgreen> Już od najmłodszych lat kombinują, jak tu utrudnić życie przyszłej synowej <lol>
Antonio jest cudny <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
PyzowePany pisze:HA! Ja już wiem- ich mamusie, czyli nasze teściowe <mrgreen> <mrgreen> Już od najmłodszych lat kombinują, jak tu utrudnić życie przyszłej synowej <lol>Kathi pisze:Swieta racja!PyzowePany pisze:Ale mu się zrobiły piękne pućki <zakochana> <zakochana>
A z tym sikaniem to tak właśnie jest, kto tych facetów nauczył sikać na stojąco, wszystko potem oblane i opryskane, łącznie z własnym futerkiem ehhhhh... <lol> <lol>![]()
Antonio ma super plac zabaw
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Antonio na filmiku jest taki słodki! Ale z niego mały myśliwy <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>