Neta pisze:Trochę puszystego kremu i od razu życie staje się piękniejsze, prawda? <roll> <mrgreen>
Oj tak Nie ma to jak kuleczka puszystego kremu <serce> <serce> <serce> (w Twoim przypadku piękna, sporych juz rozmiarów kula <zakochana> u nas taka bardziej kremowa sznurówka <lol> )
Cierpliwości moja droga, my też kiedyś byłyśmy malutkie <roll>
Filipek urośnie i będzie pięknym dostojnym kocurro, tak jak teraz jest ślicznym koteczkiem, zobaczysz... <ok>
Aaaa... dopisek u Ciebie boski... "No outfit is complete without Cat hair" <rotfl> Zgadzam się w całej rozciągłości <rotfl> <rotfl> <rotfl>
alakin pisze:Pańcia ponoć limit sukienek w tym miesiącu juz wyczerpany
Filipku śliczny Ty a pańcia chociaż obiecaną piłeczkę kupiła ?
Na szczescie jest jeszcze limit na torebki <lol> <lol> <lol>
A co do piłeczki... wczoraj wysłałam do sklepu TŻ - pracuje obok bonarki, więc miał szeroki wybór sklepów <mrgreen> wrócił bez piłeczki, bo niby skonczył po 21 i bonarka zamknięta <diabeł> to ja dziś w takim dużym wielobranżowym tesco szukalam.. i też nie znalazlam <lol> Filipkowi musi na razie wystarczyć nowe pudelko ale musze mu koniecznie kupić te ping-pongi, pewnie sie mu spodobają
Ooooo to kawaler a Auchan do 22
Filipku śpij dzisiaj z Pańcią bo pan to Cie w trąbę robi <mrgreen>
Filipku, byłeś bardzo grzecznym kotkiem, więc stąd to pudełko for you <serce> Ty myślisz, że Pańcia to te zakupy z myślą o sobie robiła? Na pewno nie <mrgreen> Pięknyś do tego, nim się spostrzeżesz, a na pewno kolejne pudełko dostaniesz <mrgreen>
Sandra, tak już teraz bo dziś mam dzień wyjazdowy a jutro ruszam na urlop, więc mogę już nie zdążyć zajrzeć na forum - życzę Ci samych szczęśliwych dni na Nowej Drodze Życia, spełnienia marzeń, dużo miłości i wielu, wielu lat spędzonych wspólnie w szczęściu i zdrowiu.
No i kombinuj jakiegoś fotopstryka, bo zdjęcia to super pamiątka i fajnie sobie po paru latach przejrzeć i powspominać.