Bentley - niebieski brytyjczyk
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Piękni jesteście razem na tych fotkach :-)
Jestem nieustającą wielbicielką Mago - fotografa <pokłon>
Jestem nieustającą wielbicielką Mago - fotografa <pokłon>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Sesja wyszła rewelacyjnie <pokłon> Sliczne ujęcia , ale niema co się dziwic patrząc na MODELI <zakochana>
- Molly
Piękna sesja, Lena Twoje oczy mnie rozbrajają, jakbym miała takie oczy to bym w banku wyprosiła , żeby mi kredyt anulowali, jestem przekonana, że to żadna trudność w tej sytuacji 8-)
A Bentley... co ja mogę napisać, na tych fotach widać jak bardzo Cię kocha, cały Twój , świetne zdjęcia Mago <ok>
A Bentley... co ja mogę napisać, na tych fotach widać jak bardzo Cię kocha, cały Twój , świetne zdjęcia Mago <ok>
- Miss_Monroe
- Moderator
W taki sposób nigdy o tym nie myślałam <lol> . Tylko jak jadę z Bentleyem autobusem to mi miejsce w autobusie ustępują, ale to raczej nie ze względu na oczy <lol>Molly pisze:Piękna sesja, Lena Twoje oczy mnie rozbrajają, jakbym miała takie oczy to bym w banku wyprosiła , żeby mi kredyt anulowali, jestem przekonana, że to żadna trudność w tej sytuacji 8-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziś od rana mieliśmy słońce a Bentley leżał na swoim ulubionym (paskudnym i obdrapanym) leżaku, którego ze względu na niego jeszcze nie wyrzuciliśmy i obserwował szalejące psy.

Jutro umawiamy się na listopadowe na badanie serduszka Bentleya do doktor Garncarz, którą poleciła nam Danusia. Pani doktor radzi sobie z trudnymi pacjentami, także mam nadzieję, że Bentley nie będzie dla niej zawodowym wyzwaniem
Jutro umawiamy się na listopadowe na badanie serduszka Bentleya do doktor Garncarz, którą poleciła nam Danusia. Pani doktor radzi sobie z trudnymi pacjentami, także mam nadzieję, że Bentley nie będzie dla niej zawodowym wyzwaniem
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Bentley będzie bardzo grzecznym pacjentem pani doktor i zapewne jak Kalunia najpierw schowa się za komputerem ,a na końcu wejdzie do zlewu podobno wszystkie koty tak robią u p.dr <lol>
Bentuś ma niesamowite te swoje oczuchy no i to spojrzenie przeszywające <zakochana> <zakochana> super chłopak
Bentuś ma niesamowite te swoje oczuchy no i to spojrzenie przeszywające <zakochana> <zakochana> super chłopak
- Miss_Monroe
- Moderator
Oj jak dobrze, że chociaż Ty Danusiu wierzysz, że Bentley będzie grzeczny
. Ja uwierzę jak zobaczę <lol>
- Bodzia
Piękni modele :-)
- Angee
O jak Bentley pięknie prezentuje się na leżaku
Ślicznie <zakochana>