Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karmelek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karme

Post autor: yamaha »

Rany rany, jak tu wybrnac :hidden:
eh...... no bo..... no bo....
Szmaragdek, Szkaradek... tak mi sie czasem jezyk placze, bo ja nieczesto po polsku mowie <oops>

<lol> Ale jestem cwana, co ? <rotfl>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To ja się też przywitam z drugą mamą cudnego ufolka :-)
Jestem na zabój zakochana w devonkach i mam nadzieję, że kiedyś też będę mogła do Szmaragdowej Igiełki pojechać po takie cudo <zakochana> Tylko, że to pewnie bardzo daleka przyszłość, więc na razie zostaje mi podziwianie fotek i wzdychanie do nich <roll>
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Witam serdecznie Panią Martę na naszym wąteczku :-D Zapraszam do śledzenia losów Karmelka i jego przyjaciółki Domisi.
Tym bardziej teraz mam motywację aby bardziej przyłożyć się do robienia zdjęć moich kociambrów.
Yamaho jak widzisz żarty się kończą, a jeszcze Ci powiem, że ostatnio mój małż odwiedził wątek i :-) z pewnym rozdrażnieniem pytał co to ma znaczyć i kim jest ta dama na motorze.Na razie udało mi się załagodzić sytuację ale na jak długo to nie wiem
;-))

Na dzisiaj pragnę poinformować,że koty są nierozłączne w dzień i w nocy. Domia nawet postanowiła spać z nami w sypialni i nie wychodzi z niej do rana,czego nie robiła nigdy. Bardzo ładnie się bawią, gonią, jedzą i piją razem.Tylko kiedy Karmelek chce uściskać Domisię wszystkimi łapkami to ona stwierdza, że to już przesada i wtedy syczy.
No i kiedy mały pozwala sobie na zbytnią poufałość dostaje po uszach.
Ale widać jej przywiązanie do niego, mruczy i nawołuje go zabawy. Bo Domia stała się teraz dużo bardziej ruchliwa i to na pewno jest z wielką korzyścią dla jej zdrowia.
A mały nie ma już katarku i oby tak pozostało.Tylko ta pogoda mnie w......a ,nigdy jeszcze nie paliliśmy w czerwcu w centralnym ogrzewaniu, a teraz trzeba, żeby koteckom było ciepło.
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Ruvil pisze:Pozdrawiam forumowiczów a szczególnie wielbicieli devonków oraz tych co to jeszcze nie wiedzą że nimi są ;-)) <mrgreen> .
ooo to ewidentnie było skierowane do Yamahy <gwiżdże> <lol> chociaż i tak już czuję jakieś przełamanie lodów u Dżamachy <rotfl>
witamy w Brysiowym zakątku <oops>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<mrgreen> Ja to jeszcze wielu rzeczy nie wiem !
Ale tej ze "jestem fanem devonkow" i innych potworkow ufoludkowych, to juz na pewno <rotfl>
Ale ze " nie lubie" to powiedziec nie moge : ja je po prostu uwazam za.... brzydale, co wcale nie znaczy ze ich nie lubie <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Przejęłam się dzisiaj i postanowiłam nadrobić ze zdjęciami. Aparat nie jest mój, tylko córki a ona wyjechała na dłużej. Nic to, przecież dam radę, obsługuję zaawansowany sprzęt biurowy codziennie, potrafię zrobić analizę złożonego zagadnienia pod presją czasu, zdjęcia to łatwizna.
Natrzaskałam zdjęć ile się dało ( albo tak mi się wydaje :-o ). Koty współpracowały.
Teraz kabel- gdzie jest kabel do aparatu? Przerzuciłam pół domu, w tym pokój córki co już naraziło mnie na ogromny stres. Nie ma kabla. To znaczy są- mnóstwo kabli ale żaden kabel nie pasuje do tego dziwnego otworu w aparacie <zły> .
Już miałam dość, koty zachwycone zamieszaniem i powstałym w wyniku szukania bałaganem. I ten ogromny kłąb kabli na środku pokoju. Tylko gdzie jest ten właściwy, dopasowany do... Chwileczkę , no tak, to nie ten otwór <oops> . Aaaaa teraz to jest ok i okazuje się, że pasuje nawet kilka kabli.
Dobrze, aparat podpięty, ale... nie gada ze mną :(((( Dlaczego nie mogą zobaczyć zdjęć? No tak, chyba bateria aparatu wysiadła <wsciekly> . A ja nie mam pojęcia jak wygląda ładowarka do baterii.
Iść szukać ? Aż boję się myśleć co tym razem mogę dopasować <shock>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Zafirko, ja cierpliwie poczekam na zdjęcia <rotfl>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

<lol> <lol> <lol>
Pasuj, pasuj te kabelki, ja tu sobie poczekam troszeczkę, tylko nie za długo mam nadzieję <gwiżdże>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Przez dwie godziny nie spasowałaś tych kabelków? :-)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
i właśnie dlatego nie robię zdjęć, wszelkie kabelki wręcz płoną mi w dłoniach <oops>
Zablokowany