Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Molly pisze:Nawet jak będzie mieć focha to ogrom szczęścia, że ukochani ludzie wrócili przesłoni wszystko :)
Też uważam tak samo :ok:

Jaka Lumi jest tłuściutka.. yy to znaczy duża <mrgreen>

Życzę udanego wypoczynku <klaszcze>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Udanego wypoczynku.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ciekawa jestem jak tam Lumi ... :kotek:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Ja też jestem bardzo ciekawa <gwiżdże> :kotek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

jesteśmy :-D wakacje udane, tylko jak zwykle... za krótkie ;-)) u Kingi, Lumi nie chciała wyjść z koszyka, myślałam, że się popłacze ;-( wyszła dopiero po 12h <shock> przez pierwsze dwa dni, mało jadła i nie chciała chodzić do kuwetki, na szczęście później się rozkręciła. Nie zaprzyjaźniła się z kotami, nie szukała ich towarzystwa, za to nie stroniła od ludzkiej ręki. Z kociego towarzystwa interesowały ją jedynie maluszki, ale też występowała tylko w roli obserwatora <lol> Rozpieszczona jedynaczka <lol> Wczoraj wieczorem po nią pojechaliśmy, pierwsza reakcja, ofukała mnie i uciekła <hm> nawoływałam ją, próbowałam pogłaskać, zwiała za fotel. Udało mi się ją złapać, posadzić na kolanach i tak już zostało <serce> wywaliła brzucha do głaskania i już wiedziałam, że wszytsko jest dobrze :-) w domu od razu wyleciała z koszyka, poleciała w miejsce gdzie są miski, pojadła, popiła i zaczęła się łasić i mrukać, na krok nas nie odstępowała :-) poganialiśmy się jeszcze po mieszakniu, pobawiliśmy wędką i o 3 w nocy w końcu trafiliśmy do łóżka, po kilku minutach panienka do nas przyszła i została z nami do rana, większość czasu to było głaskanie i mizianie, ale wiedziałam, że musze nadrobić zaległości <lol> dziś ona odsypia :-) waga zleciała z 4700 na 4500, więc myśle, że dobrze jej to zrobiło, nikt mi nie powie, że jest tłuściutka <lol> Kinga powiedziała, że piękna kota z niej wyrosła i zapytała nas czy Lumi będzie na wystawie w lutym w Limerick <roll> ale raczej się nie zdecydujemy... a teraz lecimy na zakupy, trzeba się ogarnąć i przyszykować na jutro do pracy, dziś już nie zdąże pozaglądać do Waszych pociech, ale na dniach wszystko nadrobie :kwiatek: pozdrawiamy i tradycjnie głaski posyłamy :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

No to Lumi się wytęskniła, ale wynagrodzisz jej to z pewnością z nawiązką :kotek: :kotek: :kotek: Super, że urlop krótki, ale udany <klaszcze>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Cieszę się z udanego urlopu i że w końcu się odezwałaś :-P Lumi na pewno się za wami stęskniła
Czekam na zdjęcia Lumi <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Fajnie, że urlop się udał. Lumi wreszcie szczęśliwa, że ma w swoim domku swoich ludzi <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No to super, ze urlop udany. <tańczy>
Kicia wyteskniona, ale juz wszystko wraca do normy, wiec bedzie OK. :kotek:
Odwagi ! (na jutro....)
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Dobrze, że Lumi juz w swoim domku <ok> <ok> <ok>
Zablokowany