Nie chciał, zeby Pani tyle pracowała
Sir Newton i cyn-Amonek
- Betuś
Re: Sir Newton
Kochany miś <zakochana>
- cheshire
Dziś pancia idzie do pracy dopiero na 15.00 to można się powylegiwać razem <zakochana>

- norka
- Agilisowy Rezydent
Cheshire...Newton jest przepiękny,przecudny i nie dziwne że się w nim zakochałam i do Pani Basi zapukałam :-)
- Ewcia
norka pisze:Cheshire...Newton jest przepiękny,przecudny i nie dziwne że się w nim zakochałam i do Pani Basi zapukałam :-)
cheshire masz dopiero na 15stą do pracy a nie chciałaś się przyłączyć do naszego toastu z Norką za nasze spotkanie.
Norka - jakie rymowanki <serce>
Oj pozazdrościć takiego Newtonka w łóżeczku
- cheshire
<mrgreen> Wezyrek tez taki bedzie, a i pochowaj juz lepiej waciki bo uzaleznienie moze byc dziedziczne <lol>norka pisze:Cheshire...Newton jest przepiękny,przecudny i nie dziwne że się w nim zakochałam i do Pani Basi zapukałam :-)
Dziewczyny, sory ale majac do wyboru picie z wami a mizianki i zabawe z futrem wybieram to drugie, wy na razie wyboru nie macie <lol>Ewcia pisze: cheshire masz dopiero na 15stą do pracy a nie chciałaś się przyłączyć do naszego toastu z Norką za nasze spotkanie.![]()
- Ewcia
Ojjj brutalna prawda... <hm>cheshire pisze:<mrgreen> Wezyrek tez taki bedzie, a i pochowaj juz lepiej waciki bo uzaleznienie moze byc dziedziczne <lol>norka pisze:Cheshire...Newton jest przepiękny,przecudny i nie dziwne że się w nim zakochałam i do Pani Basi zapukałam :-)
Dziewczyny, sory ale majac do wyboru picie z wami a mizianki i zabawe z futrem wybieram to drugie, wy na razie wyboru nie macie <lol>Ewcia pisze: cheshire masz dopiero na 15stą do pracy a nie chciałaś się przyłączyć do naszego toastu z Norką za nasze spotkanie.![]()
- Betuś
Co za leniuszki :-)
- cheshire
Cześć ciotki! Byłem u jakiejś innej Pani na dwa tygodnie na wakacjach, najpierw byłem zły, że Pancia mnie oddała tam i sobie gdzieś pojechała, ale ostatecznie było całkiem fajnie tam i dużo ciekawych rzeczy mieli w szafkach - wszystkie sprawdziłem, najfajniesze były firany - w domu nie mogę w nich spać niestety a na wakacjach mi się udawało <mrgreen> <święty> Dzisiaj jak codzień siedziałem na parapecie i nagle zauważylam, że podjechało auto i wyszła Pańcia z Pańciem
Wymiziali mnie i zabrali do domu <zakochana>
Teraz już sobie siedzimy w domu, cały czas muszę po niej krzyczeć, żeby mnie miziała - no bo na dwa tygodnie mnie zostawiła <yamaha> Tak się naprzykrzałem, że wzięła mnie na kolana i tak sobie siedzimy i piszemy razem posta na forum <mrgreen>
Dowód:

Na moim ulubionym fotelu
Zmęczony jestem..

Teraz już sobie siedzimy w domu, cały czas muszę po niej krzyczeć, żeby mnie miziała - no bo na dwa tygodnie mnie zostawiła <yamaha> Tak się naprzykrzałem, że wzięła mnie na kolana i tak sobie siedzimy i piszemy razem posta na forum <mrgreen>
Dowód:

Na moim ulubionym fotelu
Zmęczony jestem..

- norka
- Agilisowy Rezydent
oooo jak fajnie zobaczyć Newtona....to już poważny Pan Kot z niego.......ja jak to w rodzinie..doszukuję sie podobieństwa do Wezyra...bo jakby nie było to przyrodni bracia :-) :-) :-)
- cheshire
Wezyrek za rok też taki będzie :-) Zobaczysz jak Ci teraz będzie rósł w oczach - rób dużo zdjęć póki masz malucha <mrgreen>
Normalnie się opędzić dziś nie umiem, bo ciągle chce się miziać, wylizał mnie, i SAM z siebie DWA RAZY na kolana wszedł z traktorem!!!! <zakochana> Aktulanie zasnął obok na kanapie
I nikt mi nie powie, że kot się nie przywiązuje do ludzi, że nie tęskni i jesteśmy dla nich tylko obsługą kuwety i miski. Mam namacalny, futrzasty dowód <serce>
Normalnie się opędzić dziś nie umiem, bo ciągle chce się miziać, wylizał mnie, i SAM z siebie DWA RAZY na kolana wszedł z traktorem!!!! <zakochana> Aktulanie zasnął obok na kanapie