Khaleesi & Mordimer
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
No że się tak nie da, ja bym bardzo chętnie kilogram Tamisia ofiarowała dla Mordimusia
<mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja bym Soniu chętnie wzięła ten kilogram od Tamisia i dała po połowie Kalince i Mordimusiowi
Szczerze powiem, nie mam pojęcia ile on teraz waży (Mordimuś, znaczy się) ale jak go podnoszę to ręce drętwieją
Szczerze powiem, nie mam pojęcia ile on teraz waży (Mordimuś, znaczy się) ale jak go podnoszę to ręce drętwieją
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Mnie zaczynają już ręce boleć przy Tobinku, już się nie da tak nosić pół godziny.
W sylwestra trzymałam go na rękach przy oknie, żeby sobie pooglądał fajne kolorki na niebie z petard, to po 20 minutach to myślałam, że mi już ręce odpadną, a ten się rozsiadł i ani myślał sobie pójść gdzieś. Też już chyba zaczyna mieć brzucho kluskowate <lol>
W sylwestra trzymałam go na rękach przy oknie, żeby sobie pooglądał fajne kolorki na niebie z petard, to po 20 minutach to myślałam, że mi już ręce odpadną, a ten się rozsiadł i ani myślał sobie pójść gdzieś. Też już chyba zaczyna mieć brzucho kluskowate <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Drogie dziewczyny. Czy możecie przy "normalnych użytkowniczkach^nie pisać o 30 minutowym trzymaniu kota na ręce <rotfl> <rotfl>Sonia pisze:Mnie zaczynają już ręce boleć przy Tobinku, już się nie da tak nosić pół godziny.
Proszę mówić między sobą kodem..może być morsa <lol> <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Mi nie masz czego zazdrościć, bo Mordimuś na rękach bywa rzadko i nigdy z własnej woliFusiu pisze:wcale a wcale nie zazdroszczę
Wprawdzie Pańcio go uczy go noszenia na rączkach i jest już o niebo lepiej, ale chyba jeszcze trochę brakuje mu do czerpania z tego przyjemności....
Kalinka to zupełnie osobna sprawa.... <gwiżdże> <gwiżdże>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ups! Przepraszam <oops>
Ale za to, jak Cię to pocieszy Fusiu, to Tobinek już nie śpi z nami za bardzo, a nawet jak przyjdzie to w nogach gdzieś tam się rozłoży.
Ale za to, jak Cię to pocieszy Fusiu, to Tobinek już nie śpi z nami za bardzo, a nawet jak przyjdzie to w nogach gdzieś tam się rozłoży.
- Molly
Budzika nie potrzebujesz, osobisty pacacz łapką skuteczniejszy <lol>
Mordiś na chudzinę wygląda, ale oczyska ma cudne
Mordiś na chudzinę wygląda, ale oczyska ma cudne
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Muszę znaleźć (albo zrobić) jakieś zdjęcie, na którym nie wygląda tak chudo, bo mnie zaraz tu o głodzenie kota oskarżycie