Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Dodam tylko,że miauczenie zostało nałożone <lol> <lol> <lol>
Żaden kot nie ucierpiał podczas nagrania <rotfl> <rotfl> a wręcz posypały się nagródki Thrive :-)
Ta rola na pewno zmieni bieg współczesnej kinematografii <roll> <roll> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Żaden kot nie ucierpiał podczas nagrania <rotfl> <rotfl> a wręcz posypały się nagródki Thrive :-)
Ta rola na pewno zmieni bieg współczesnej kinematografii <roll> <roll> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
a jak Madox będzie odbierał swojego pierwszego Oskara ....to z pewnością zacznie od słów "Dziękuję mojej mamie Asi i bratu Magnusowi ".... <mrgreen>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Madox gwiazda- całkiem zasłużenie <zakochana> <zakochana> teraz popularność Ragdolli w Nowym Sączu drastycznie wzrośnie <mrgreen>
No i mój ulubieniec Pan Sołtys- wciąż pełna powaga <mrgreen> <zakochana> <zakochana> Czy w najbliższych wyborach będzie może kandydował z ramienia partii V.I.C <gwiżdże> <mrgreen> ?
Madox gwiazda- całkiem zasłużenie <zakochana> <zakochana> teraz popularność Ragdolli w Nowym Sączu drastycznie wzrośnie <mrgreen>
No i mój ulubieniec Pan Sołtys- wciąż pełna powaga <mrgreen> <zakochana> <zakochana> Czy w najbliższych wyborach będzie może kandydował z ramienia partii V.I.C <gwiżdże> <mrgreen> ?
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Wow ale z niego gwiazda telewizji :-)
- Natashas
Coraz więcej gwiazd mamy na forum <zakochana>
Świetna rola, jest bardzo przekonujący jako zwiewający kot
<mrgreen>
Świetna rola, jest bardzo przekonujący jako zwiewający kot
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
PyzowePany pisze: No i mój ulubieniec Pan Sołtys- wciąż pełna powaga <mrgreen> <zakochana> <zakochana> Czy w najbliższych wyborach będzie może kandydował z ramienia partii V.I.C <gwiżdże> <mrgreen> ?
Oj tak. Jego wyraz pysia (wiecznie zniesmaczony/ bądź ja wiem lepiej) nadaje się wprost wyśmienicie do startowania w wyborach <lol>
Sołtys chyba wie,że jego pozycja w tym klubie jest niezagrożona. No ale dźwiga taką odpowiedzialność społeczną! Musi być stateczny i poważny. Ulubiona pozycja to leżenie na wyspie kuchennej ze zwisającą łapką i patrzenie na Pchłę... Na pewno zastanawia się "dlaczego on biega?"

- Beate
- Agilisowy Rezydent
<serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>Fusiu pisze: Na pewno zastanawia się "dlaczego on biega?"
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- beev
<serce> <serce> <serce>
- elsa
Że ja o takich rzeczach muszę dowiadywać się jak ostatnia!
Pańcia, Ty kupiłaś już czerwony dywan dla Gwiazdy, pytam się?
Haha, świetnie mu to wyszło, oglądałam kilka razy i nie mam dosyć! <mrgreen> Ustawiam się w kolejce po autograf, toż to talent nad talentami i Gwiazda pierwszego formatu! <serce> <serce> <serce>
Gdzie można obejrzeć Sołtysa, bo doczytałam, że też miał swoje 5 minut na wielkim ekranie? <mrgreen> Sołtys na Prezydenta!!!
Gdzie można obejrzeć Sołtysa, bo doczytałam, że też miał swoje 5 minut na wielkim ekranie? <mrgreen> Sołtys na Prezydenta!!!