Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
Kocham tę plamkę na mordce, ona mu nadaje tak zafrasowanego wyglądu <zakochana> <serce> 
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
:-) jak wrócę to też coś wrzucę , bo byłam i miziałam <serce>
a on się tak cudnie do mamusi wtulił <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
i jestem zła trochę, nie lubię losowania w BIS-ie
a on się tak cudnie do mamusi wtulił <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
i jestem zła trochę, nie lubię losowania w BIS-ie
- yamaha
- Genius Loci
sandra pisze: pani w żadnym wypadku nie powiedziala "a little bit fat", coś mi się wydaje, że Pańcia Ci uszek nie wyczyściłaOna wyraźnie mówiła "a beautiful cat"
Elmosiu, jestes <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
aurora80
Tak, Elmoś to czyste piękno. Ula, ja za nim poprostu szaleję. Chętnie bym go w Wawie pooglądała, plizzKamiko pisze:Taki dzielny brawo , po prostu stworzony do demonstrowania piękna :-)
- Prini
<rotfl> <rotfl> <pokłon> <pokłon> <ok>sandra pisze:Elmosiu <zakochana> Ta pani w żadnym wypadku nie powiedziala "a little bit fat", coś mi się wydaje, że Pańcia Ci uszek nie wyczyściłaOna wyraźnie mówiła "a beautiful cat" <serce>
![]()
![]()
![]()
Co więcej, miała 100% racji! Śliczności!
- fado123
- Agilisowy Rezydent
jak grzecznie siedzi , mój dd zaraz by zwiał he he piękny jest ten Elmus cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Sandra, uśmiałam się do łez <lol> <lol> <lol>sandra pisze:Elmosiu <zakochana> Ta pani w żadnym wypadku nie powiedziala "a little bit fat", coś mi się wydaje, że Pańcia Ci uszek nie wyczyściłaOna wyraźnie mówiła "a beautiful cat" <serce>
![]()
![]()
![]()
Szkoda, ze Cie nie znalazlam i nie zobaczyłam na żywo w niedzielęmoze jeszcze bedzie kiedys okazja
Może kiedyś wybierzemy się do Krakowa <roll>
Ale nie mówię nie
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
aurora80 pisze:Tak, Elmoś to czyste piękno. Ula, ja za nim poprostu szaleję. Chętnie bym go w Wawie pooglądała, plizzKamiko pisze:Taki dzielny brawo , po prostu stworzony do demonstrowania piękna :-)
Dziękuję w imieniu Elmosia
Co do Warszawy to tak jak wyżej wspomniałam, musielibyśmy znaleźć nianię dla Staśka, ale nie mówię nie <mrgreen>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Ciocia Limonka chętnie może Stasia poniańczyć <mrgreen>PyzowePany pisze:aurora80 pisze:Tak, Elmoś to czyste piękno. Ula, ja za nim poprostu szaleję. Chętnie bym go w Wawie pooglądała, plizzKamiko pisze:Taki dzielny brawo , po prostu stworzony do demonstrowania piękna :-)
Dziękuję w imieniu Elmosia![]()
![]()
Co do Warszawy to tak jak wyżej wspomniałam, musielibyśmy znaleźć nianię dla Staśka, ale nie mówię nie <mrgreen>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Fantastyczne Elmoś robi minki. <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> Ta zdziwiona, że niby dlaczego na stole każą mu siedzieć, a w domu nie wolno. <shock> Albo ta ze świdrującym sędzinę wzrokiem, kiedy ona list miłosny tworzy. <hm> <hm> <hm>
Jak dla mnie, Elmosiu, jesteś THE BEST <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak dla mnie, Elmosiu, jesteś THE BEST <zakochana> <zakochana> <zakochana>